Udgivet i 3 kommentarer

No. 0626 – Summer recap #1

Sommer er skønt, det tror jeg ikke der findes et menneske i Danmark, der vil modargumentere. For mig vækker sommeren sanserne – let vind i florlette gardiner eller som får håret til at klæbe til ansigtet. Varm sand, der glider op mellem tæerne, farver og lys, som aldrig ender, huden, der summer efter en lang dag i solen, lyden af byen, der siver ind ad de åbne vinduer, kold hvidvin i godt selskab og små stænger med blå mærker og plastre.

Sommeren er bare det bedste og det er om sommeren, at jeg er et helt menneske, som får det optimale ud af min tid.

Her er lidt blandt landhandel, min sommer ind til videre… heldigvis er der meget mere i vente.

blomst
strand
Denne sommer er mine piger også blevet særdeles store. De er startet i børnehave og de tør pludselig helt andre ting, kan meget mere…

Nå, men så blev det alligevel for farligt for Freja-mus at gå langt væk på egen hånd. Hurtigt tilbage til mor, som glad sad og ventede.

Om bare en uge har vi ferie. Det føles som langt væk endnu, men vi glæder os også helt vild. Vi skal ikke ud at rejse i år, men bare hygge os og nyde Danmark fra sin forhåbentlig bedste side. Hold arme og ben krydset for at vejret holder!

sommer to do

English recap: When the summer wheather is good, Denmark is the place to be. I love everything about it and just hope it will keep up as we in just one week start our holiday… at last!

3 tanker om “No. 0626 – Summer recap #1

  1. hvordan har du lavet denne note ?

    1. Jeg er i tvivl om hvad du mener?

  2. Jeg bryder mig ikke specielt meget om sommer i Danmark 🙂 specielt ikke når den er som i år. Sidste år var sommeren perfekt til mig, en god blanding af forår og efterår 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.