Udgivet i 7 kommentarer

No. 0629 – Kombinér shopping og legepladser i København

Legepladser København

I weekenden tog vi alle fire på kanalrundfart og nød at blive blæst godt igennem i den sommerlige hedebølge, der har ramt København. Efter turen trængte vi til at spadsere lidt i skygge og drikke kølige læskedrikke, så vi dumpede ind på legepladsen ved Nikolajs Kirke – blot 1 af de mange legepladser i det centrale København.

Legepladsen ligger smukt omgivet af Nikolajs Plads og kirke, i sval skygge vel at mærke og klods op af en restaurant og ikke mindst Strøget. Perfekt base for en dag med shopping, hvor man kan tage en legepause eller evt. dele sig op og skiftes til at gå lidt i butikkerne i nærheden. COS, som er en af mine yndlingsbutikker, ligger lige overfor, men du finder også både Magasin, Illums, Strædet m.v. få skridt derfra. Legepladsen har tilsyneladende gennemgået en renovering og selvom den er lille, så var der lige hvad der skulle være med gyngestativ for både små og store børn, klatretårn, gangbro og rutjsebane.

Legepladser København

Legepladser København

Legepladser København

Legepladser København

Legepladser København

Legepladser København

 

Jeg elsker at opdage de gode muligheder for at kombinere både mine og mine børns behov. Det giver en følelse af frihed, når man ikke “bare” skal være familie med have, tøjvask og indkøb. Den her legeplads er i hvert fald et godt alternativ midt i byen, hvis du sprøger mig.

English recap: We found a great little playground in the middle of Copenhagen near all the shoppingplaces and cafés. Its great to be able to combine the needs of both kids and parents at one time.

Find flere anbefalinger til familieture lige her

7 tanker om “No. 0629 – Kombinér shopping og legepladser i København

 1. Fedt – tak for tip! Jeg tager familien med til Kbh et par dage senere på ugen og så er det jo oplagt at kombinere shopping og leg :o)

  1. Aj hvor hyggeligt Lisbeth, så må I hygge jer med turen. 🙂

 2. Tak for tip. Jeg vidste ikke, at der lå en dejlig legeplads lige der i hjertet af Strøget.

 3. For det første stort tillykke med flytningen 🙂
  Den legeplads rummer bare så mange gode minder fra min barndom, og den ligger bare så fint!

 4. Vi har også tit brugt netop den legeplads – af præcis de samme årsager; shoppemæssig perfekt beliggenhed 😉 Kan se at den har fået en make over siden vi var der sidst, så vi skal da vist snart på (shoppe)tur igen…

  1. Du må forbi og se det nye – tak for den søde kommentar 🙂

 5. […] at også pigerne er godt underholdt. Som jeg lavede et indlæg om tidligere på sommeren (se det her), og som I tog vældig godt imod, så får I her endnu en anmeldelse af en legeplads midt i […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.