No. 0632 – Lav selv pom pom´er på rekordtid

Når der skal laves en pom pom er det typisk tidskrævende, men der findes tricks til at klare opgaven lynhurtigt. Se flere teknikker, som overhaler den gammeldags papskive indenom.

I går viste jeg jer nogle sjove og smukke måder at bruge pom pom´er i indretningen, så i dag skal I selvfølgelig have serveret nogle “spring over gærdet hvor det er lavest”-løsninger, hvis nu I blev så inspireret, at I selv vil prøve kræfter med det. Den første halvdel af vores pom pom guirlande, har jeg lavet på den DUMME måde (altså den med nål, garn og to papskiver!!), så det har taget temmelig lang tid at lave den. Thank God, at jeg fandt en smutvej undervejs.

3 nemme måder at lave en pom pom på

3 nemme måder at lave en pom pom på

3 nemme måder at lave en pom pom påSource here

Selv har jeg investeret i et sæt svarende til de her nedenfor. Det hedder en pom pom maker, som kommer i sæt med flere størrelser, så du kan variere størrelserne på dine pom pom’er. De er super nemme at lave, og det tager max 5 minutter – og så har man endda hygget sig lidt med tempoet!

3 nemme måder at lave en pom pom på

Der er jo ingen der siger, at du ikke kan fortsætte med at lave pom pom´er på papskiver, men så lav en sprække i skiven på ca. 1-2 cm, så du kan nøjes med at vikle garnet omkring skiverne i stedet for den gamle metode med at sy og hive.

God arbejdslyst, hvis du kaster dig ud i det, og husk, at du altid kan finde masser af kreativ inspiration til DIY´s på Pinterest, og mit DIY pinboard er da også spækket med sjove ideer ♥

English recap: If you´re into creative and home made pom pom making you should consider which method is the fastest and easier for you. I bought som pom pom makers in hobbystores and saved a great deal of time making the garland for the girls room.

………………………………

LINKS & CREDTIS:
I hope I have given credit to the right owners of the pictures in this post, but please contact me if this is not the case.

Follow this blog on Bloglovin, Facebook, Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder adlinks / This post contains adlinks

madplan
Follow:
Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.