Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0633 – Luksus picnic i byens oaser

En af mine yndlingsting er at slå mig ned midt i det pulserende København, i en af de smukke oaser, og helst med veninde eller kæreste ved hånden. I tirsdags hentede Morten og jeg sushi i Nansensgade og slog os ned i HC Ørstedsparken med udsigt over søen. Nøj det var hyggeligt og vi var da heller ikke de eneste, der havde fået den geniale idé.

collage

Pigerne hyggede med mormor, mens vi hyggede med koldpresset æblemost og sushi og da vi ramte Amager igen nåede vi lige inden om Ingolfs Kaffebar, hvor vi i gårdhaven kunne nyde en kold rabarbersaft og kaffe, inden vi vandrede hjem og afløste en træt mormor.

have4

have7

Det er skønt at tage sig tid til at date en gang i mellem og især for tiden, hvor vi glæder os til bryllup, er det ekstra dejligt med tiden for os selv til at udveksle ideer og snakke planlægning.

English recap: Tuesday Morten and I ordered som sushi and sat down in one of the beautiful parks of Copenhagen, HC Ørstedsparken. It was great to just sit and relax with good food and a lovely view of the lake.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.