Udgivet i 9 kommentarer

No. 0634 – Jeg daser bare …

Stilheden på bloggen skyldes, at vi holder ferie. Vi har været i sommerhus nogle dage og er i dag hjemvendt til vores elskede København. Det er altid dejligt at komme ud, men også altid dejligt at komme hjem igen. Billederne er bare lidt af hvert.

1
Tørrede og velduftende lavendelhoveder er de første til en lille samling. Drømmer om at få nok til en lille duftepose.
2
Bryllupsplanlægning stadig i fuld gang og med mange løse ender…
5_ny
Nye striber og nylakerede negle
6_ny
Trætte Freja
7
Favoritdrikken fra Bornholms Mosteri
8_ny
Anna i fuld gang

Det må være hårdt at være 3 år, i hvert fald synes jeg pigerne virker frustrerede og indebrændte meget af tiden. På den ene side vil og kan de en masse selv og på den anden side har de bare brug for forældrenes kram og opmærksomhed. Selv synes vi at meget af tiden går med at sige nej og irettesætte og det er ikke helt så idyllerisk.

Jeg får færre kommentarer end nogen sinde før… mon I skriver og de ikke går igennem? Eller synes I det er besværligt med kommentarformen?

English recap: My vacation has finally begun and Iám enjoying Little Things like new stripes, painted toenails, 2xthree yearolds and so on.

9 tanker om “No. 0634 – Jeg daser bare …

 1. Jeg tror bare det er sommer…

  Der er vist ikke rigtigt nogen der får kommentarer…

 2. Dejlige sommerbilleder 🙂 Det er skønt med ferie.. Mon de manglende kommentarer handler om at der er mange der læser fra bloglovin appen på smartphone, hvor det ikke er lige så nemt at skrive en kommentar? – Det har jeg ihvertfald snakket med nogle bloggere om! Desværre..

 3. Jeg får stort set heller ingen kommentarer – ikke at jeg plejer at få overvældende mange, men det er endnu mindre nu.
  Jeg tror meget af det skyldes bloglovin. Jeg hører at mange har svært ved at kommentere når de læser via app’en ?? Hvorfor ved jeg ikke, selv læser jeg via bloglovin på min pc, så har ingen problemer med at komemtere, er bare lidt doven til at få det gjort ret tit. Vildt dumt, for jeg elsker jo selv når nogen lægger et par ord ved mig.
  Måske det er forklaringen.

  Dejlige billeder af lidt af hvert du viser – dejligt med sommerferie 🙂

  KH Maria.

 4. Skønne billeder! Mon ikke mange stadig er på ferie, og der derfor ikke er så mange kommentarer?

 5. Jeg får. Desværre også færre kommentar, men tror det skyldes, at mange er hoppet over på IG bølgen. Din spamkode synes jeg nu ikke er så træls, det er. Der jo efterhånden mange der har tilføjet.

 6. Hov nu kan jeg jo lige se, at du ikke har kode på mere, men havde du ikke det førhen?

 7. Jeg tror ligesom andre at svaret på de manglende kommentarer enten må skyldes ferie og godt vejr eller fordi folk læser blogs via bloglovin app’en på mobilen. Når jeg læser blogs på mobilen kan jeg ikke kommentere, og jeg læser dem desværre oftest der fordi det er nemt og lige ved hånden når man har tid.

 8. Jeg får også færre kommentarer – jeg tror bare tiden er anderledes nu end hvad den har været. Ofte har tingene fået en like på instagram først, folk læser på telefonen osv.. Og så er sommeren bare ikke højsæson for blogs.

 9. Jeg har selv samme udfordring, altså med at kommentere hos andre, fordi jeg læser via bloglovin og ikke kan kommenterer fra iPad og tlf… det er mega træls både den ene og den anden vej. Gad vide om Bloglovin-teamet er klar over den udfordring?? Tak fordi I hver især gav jer tid til at lægge en kommentar… nu ved jeg i det mindste, at det virker efter at skiftet sitet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.