fbpx

No. 0635 – Inspiration til ønskesedlen

Der er mange, som har bedt mig dele vores ønskeseddel til brylluppet og det har jeg holdt tilbage med. Jeg ønsker ikke at være indiskret eller for så vidt at dele hele vores ønskeseddel med hele verden, men I får her lidt af vores ønsker, som jeg håber, I kan bruge som inspiration. I kan også altid følge genvejen her og se, hvad jeg tidligere har vist af inspiration til shopping og ønskesedler.

ønsker 4
Spejl fra Omelette-ED / Chrshed skål fra Muuto / Agnes vaser fra Normann Copenhagen / Peberkværn fra Muuto / Ilse messingstage fra Georg Jensen / Fad fra Royal Copenhagen, Mega Musel / Lækkert sengetøj, dette fra HAY
ønsker 3
Skammel fra Hay, Metro (en ældre model) / Porcelæn fra Royal Copenhagen / Wire basket fra Ferm Living / Bålfad til haven / Lavabrikker fra Madeamano

Vi ønsker os nok mest af alt oplevelser med hinanden og med vores venner og familie, men gavekort til havecenter står også på ønskelisten til forbedring af vores lille have.

Du kan se mine øvrige bryllupsindlæg her.

English recap: just some of our wishes for the wedding, mostly to give you inspiration and because a lot of you asked me to share some. See all of my weddingposts right here or my previous shoppingtips here.

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 1. august 2013 / 19:41

    Gode ønsker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.