Udgivet i 3 kommentarer

No. 0639 – Ikea-hylden tilbage i butikkerne

Et af de mest læste indlæg på bloggen er det om at få Ikea-skuffemøblet tilbage på hylderne. Derfor må det også være på sin plads med en lille status her fra.

010ny_ny

Jeg har aldrig fået et svar tilbage fra Ikea, hvilket jeg på ingen måde er imponeret over. Når det så er sagt, er jeg sikker på, de får mange henvendelser og ikke kan nå alle. En af jer læsere skrev imidlertid til mig for nylig, at der er et lignende skuffemøbel på vej retur til Ikeas forretninger, dog med 4 skuffer i stedet for 5. Her udover skulle det ligne fuldstændig. Det er jo GODT NYT, ikke?!

English recap: One of my most popular posts is the one where we all shout out to Ikea to put back the little glass drawers in production. Although they never bothered to answer my email I was recently told that they ARE putting it back in the stores soon though with 4 drawers instead of 5. Good new huh?

3 tanker om “No. 0639 – Ikea-hylden tilbage i butikkerne

 1. Vi krydser fingre for at det snart kommer 🙂

  1. Det var da en skøn nyhed, som jeg vil se frem til.
   Jeg har skrevet til Ikea to gange og jeg har fået svar begge gange.
   Den ene gang gik der dog en måneds tid eller halvanden inden svar, så du skal nok væbne dig med tålmodighed. ;o)

   1. Det er i hvert fald et halvt år siden jeg skrev til dem, så jeg har opgivet at få svar. Jeg fik hurtigt svar fra deres erviceafdeling, men de henviste mig til design i Sverige og det er altså dem, der ikke er vendt tilbage. Men ja godt nyt at den kommer på hylderne igen, så er det jo også lige meget med at få svar 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.