Udgivet i 2 kommentarer

No. 0640 – Striber og blomster

Blomster og striber – kan du komme i tanker om noget, der gør dig mere glad? Okay, måske kan du, men altså ret så glad bliver man da, så i dag spreder jeg glæde til dig.

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer vedr. min brudebuket – både her, på Instagram og facebook. Jeg skal kvæle klumpen i halsen hver gang jeg sætter de to tanker sammen “bryllup” og “far”, så derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at det er hvad der skal til. Han skulle jo være der.

Der er flere blomster til jer i dag, men blot nogle “blomsterfix” fra vores feriehjem. Og så har så mange spurgt til hvad striberne var på dette indlæg, at jeg også viser jer det. Jeg håber, I nyder sommeren derude?

foto3_ny4_ny

date5

Nogen er blevet lidt “brændt” i solen, kan I nok se 🙂

English recap: Nice flowers from our holiday home and some stripes. Hope you´re enjoying the summer so far?

2 tanker om “No. 0640 – Striber og blomster

  1. Dejlig feriekulør du har fået :0) Har selv lige tilbragt de sidste 2 uger i Italien (igen i år) og fået dejlig farve, skønt vejr at komme hjem til :0)

    1. Åhhh bliver en smule misundelig når jeg hører om en tur til Italien. Godt nok har vi haft en perfekt dansk sommer i år men jeg ELSKER Italien 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.