No. 0642 – Defining Scandinavia den kommende weekend

defining

Jeg ved ikke, hvor mange af jer, der kender Defining Scandinavia, da messen kun kører af stablen for 2. år. Messen er for fagfolk og boliginteresserede og har fokus på skandinavisk design.

Temaet i år er “Functional Moxie”, som dækker over modet til at turde tænke ud af boksen men uden at miste funktionaliteten ved designet.

Jeg er blevet inviteret til at være en del af Bloggers Corner og glæder mig til at komme på søndag og se, hvad messen har at byde på. Jeg glæder mig til at se kendte brands som Casalinga, By Nord Copenhagen, FUSS, Kreafunk (som jeg tidligere har skrevet om her), Kristina Dam Studio, Lucky Boy Sunday m.fl. Se hele oversigten af repræsenterede brands her. Mest af alt håber jeg, at jeg får en wau-følelse og spotter noget nyt og lækkert. Muligheden er da i hvert fald til stede og elsker vi ikke alle at få den følelse?

Dørene slås op fra den 8.-11. august i Øksnehallen i København og vil kombinere mode og interiør, når de repræsenterede skandinaviske brands præsenterer deres kommende kollektioner.Er der mon nogle af jer læsere, som skal forbi Defining Scandinavia? du kan læse meget mere her eller følge med på Facebook.

 

English recap: The upcoming weekend you can visit the international fair for scandinavian design at Øksnehallen. I myself will be joining the Bloggers Corner on sunday and look forward to discover new design as well as checking up on the upcoming collections from known brands. Will you be joining as well?

madplan
Follow:
Share:

3 Comments

  1. Cecilie
    7. august 2013 / 9:05

    Er det muligt for os “almindelige” at komme ind også? Der står man skal registrere sig med et VAT-nr. 🙂

  2. 8. august 2013 / 20:06

    Fedt Dorte. Sejt du er inviteret.
    Go fornøjelse og glæder mig til at høre og se mere om det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.