0
Bryllupstips & -forberedelser

No. 0646 – Skønhedstips til bruden

brud1

En række tips til at blive skønhedsklar til din bryllupsdag. Her følger trin for trin med 1 måned før, 1 uge og på selve dagen.

1 måned før bryllupsdagen
Da Morten friede for snart 4 år siden var jeg gravid og meget af tiden også sygemeldt pga. tvillingegraviditetens mange besværligheder. Jeg brugte dengang noget af tiden på at samle inspiration og drømme om det bryllup, som engang skulle stå. Nu hvor tiden sig meget hastigt nærmer, så har jeg bladret igennem notesbogen med den forskellige udklip og jeg er faldet over nogle skønhedstips. Dem vil jeg dele med jer her.

Tid til at finde brynene frem. Farvning af bryn skal helst gøres i god tid, så restfarven kan nå at fortage sig og brynene på dagen ser naturlige ud. Jeg vil få mine farvet en måned før og hvis så farven har fortaget sig for meget, kan de friskes op en uge før men uden fuld trækketid, således de blot lige når at “snuse” til farven.

Skal du have gjort noget ved din hud, vil det også være godt at gøre det en måneds tid inden. F.eks. en fuld kropspeeling eller ansigtsbehandling, så huden når at stabilisere sig og ser frisk ud på dagen. Du kan sagtens forberede din hud derhjemme, så der er ingen der siger, at det skal bestå i dyre behandlinger. Køb en god peelingmaske og evt. en fugtighedsmaske også, så kan du nå langt i måneden inden og dermed sikre en frisk hud.

Ugen inden bryllupsdagen

Alt efter hvor meget du synes, der skal “rettes”, så vil det være ugen inden, at du f.eks får ordnet hænder og negle, extensions på vipperne, plukket bryn og evt. snyder dig til lidt glød med en selvbruner. (Pas på med selvbruneriet, det kan gå virkelig galt!)

Jeg har bestilt tid til manicure og shellac med fransk manicure og så overvejer jeg stadig om jeg vil bruge de lige knap 900 kr på øjenvippe extensions. Det er dyrt, men det er virkelig også flot og naturligt bagefter.

På selve dagen

Makeuppen kræver en god primer, så makeup´en holder hele dagen. Man gider ikke at være bruden, der hele tiden skal tjekke sig i spejlet, så her kan det altså ikke betale sig at være nærig.

Overvej at have nogle små redningsblanker med dig i løbet af dagen. Det kan f.eks. være Chanel oil control tissues, så du er garderet i forhold til blankt ansigt. Også en god fast pudder vil være god at have ved hånden, her er jeg selv stor tilhænger af Youngbloods mineralpuddere.

Jeg lægger selv min makeup på dagen og går efter et naturligt udtryk. Min veninde sætter mit hår og det bliver ikke en stram opsætning, men da jeg ikke er helt lagt fast på en frisure er jeg inspireret af lidt forskelligt, f.eks. disse.

brud2

Jeg håber, der er nogen derude, som kan bruge mine tips.

English recap: These are some beauty pointers for the bride and inspiration to find the right bridal hair and makeup.

Follow on Bloglovin

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Rikke
  9. august 2013 kl 23:11

  Jeg er også selv kommende brud (september 2013) og er også ved at forberede samt booke tid til alt hvad der angår “beauty” til den store dag.
  Jeg har fundet mange flotte frisure via Pinterest, men det tror jeg også næsten du har…Jeg poster dem én af dagene på min egen blog, hvis du har lyst til inspiration 🙂

  // Rikke //

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   10. august 2013 kl 16:46

   Hej Rikke.
   Tak for din søde (også de tidligere) kommentar. Jeg har skam været forbi dig nogle gange og synes du finder noget fin bryllupsinspiration – hvornår er det jeres bryllup?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.