Udgivet i 9 kommentarer

No. 0647 – 3 dage, 3 dates

Umiddelbart lyder det ret ungt og singleagtigt, ikk? Det er det ikke, men blot hvad vi gjorde for os selv sidste weekend. Vi gjorde ophold i København midt i ferien og med det gode vejr i sigte var vi på tre forskellige dates, tre dage i træk.

Første aften Lang spadseretur til Islands Brygge. Pigerne var puttet i klapvognen med tæppe og kan -ikke-undværes-nusseklude og faldt i søvn inden vi nåede Bryggen. Daten var casual og selvom planen egentlig var at sætte os på en vinbar og spise ost og drikke lidt rødvin, så endte det med pizza på en bænk omgivet af kærestepar, legende børn, musik m.v.

Anden aften Mens Morten puttede ungerne diskede jeg op med pølse, oste og perleotto med citron, mynthe og asparges samt kold hvidvin. Vi slog os ned i strandstolene på terrassen og nød den lune sommeraften mens mørket stille faldt på og vi endevendte tilværelsens samtaleemner en masse. Her er det virkelig en fordel at bo i hus! Perleottoen var i øvrigt en kæmpe succes og skal helt sikkert prøves af igen snart.

Tredje aften Pigerne blev passet af mormor og vi besluttede at smutte til Østerbro for at finde en bid mad og mojito. Flere steder var lukkede, så da vi endelig valgte at slå os ned på en af cafeerne derude, endte vi med at være temmelig skuffede over maden. Den var spiselig, men bestemt ikke god. Egentlig var det ikke så væsentligt, for det var bare dejligt at være ude på egen hånd i endnu en skøn dansk sommeraften og vi sluttede af med en tur forbi Hviid´s, hvor vi smagte på de lækre ispinde. Jeg fik 2 xtra small med lakridsis og citronchokolade og en med pistacieis og pistaciechokolade. MUMS!

date3

date2

date2

Vores dates har ændret karakter efter vi har fået børn, men vores værdsættelse af alenetiden har også ændret sig, så kravene er ikke nødvendigvis så store. Det er bare skønt at komme ud, være alene, bliver serveret for og slippe for oprydningen derhjemme.

English recap: Last weekend we went on a date three nights in a row. One with the kids in a stroller, the next in the garden sitting in the beachchairs when the kids were sleeping in their beds and the last night with a babysitter to give us the upportunity to go out on our own.

9 tanker om “No. 0647 – 3 dage, 3 dates

 1. Det er så vigtigt med alenetid!! Tak for date-inspiration 🙂 Kh. Maria

 2. Dejligt med sådan et lille input – og reminder 🙂 Vil i den anledning sige, at jeg virkelig nyder at følge og læse din blog. Den er vildt inspirerende og skrevet i en skøn tone 🙂

  1. Hej Merete – det var da en ualmindeligt sød og dejlig kommentar, så tak for den 🙂

 3. Hvor lyder det bare virkelig hyggeligt 🙂 Dejligt at se og høre at man sagtens kan date selvom i snart skal giftes og har børn 🙂 Det er for mig rigtig kærlighed 🙂

  1. Det kan man da, men man skal også ville det, for hverdagen kan hurtigt gå op i alt muligt andet og så er det vel også bare noget med at være uprætentiøs og gemme de dyre og krævende dates og restauranter til tiden igen er til det.

 4. Hvor ser alle tre dates ud til at have været helt perfekte!

  – Anne

 5. Fantastisk

  1. Nemlig – selv nu, et par uger efter, lever jeg stadig på vores tre dejlige dates 🙂

 6. God dating inspiration!!

  Der er os en masse gode ideer til dates her: http://www.datingspot.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.