Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0649 – Glimt fra ferien, der gik

Ferien er ved at være slut og i morgen stiger jeg på hverdagen igen. Det bliver godt med lidt hverdag og struktur igen og vi træner alle til det, selvom det altid er lidt hårdt at vinke farvel til total frihed. Her er lidt glimt fra instagram og ferien, som passerede.

foto

Selvom det altid er skønt at rejse væk og holde ferie, så har vi i år været så fantastisk heldige med vejret at vores ferie har budt på masser af udeliv og feriefølelse og jeg er umådeligt fyldt op af taknemmelighed.

English recap: Glimps of our Holiday i Denmark. We´ve been extremely Lucky weatherwise and I am gratefull. Tomorrow I start work again and I actually look forward to it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.