Udgivet i 1 kommentar

No. 0650 – Stemningsrapport fra Defining Scandinavia

Jeg har dagen igennem kigget, snakket, fotograferet og tænkt. Jeg er på Defining Scandinavia i Øksnehallen og sikke en dag fuld af lækker inspiration og lækre passionerede mennesker. Lige nu har jeg sat mig tilbage i sædet på en okkergul “Tembo” fra Nevvorks og suser billederne igennem. Jeg skal lige nå ind i hallen endnu engang inden jeg smutter hjem, men først vil jeg blot vise jer lidt stemningsbilleder.

byKATO_1
by KATO
Kreafunk_1
KREAFUNK – lækker lyd i lækkert design
indgang_3
Miljø ved indgangen
stemning_1
I bagrunden er det standen med OYOY og til venstre anes Aplicata
DitteFischer_1
Et kig over Ditte Fischers bord

De kommende dage får I indlæg med et nærmere kig på det nye fra de kendte, det helt nye og lidt om tendenserne generelt.

Jeg har talt med designere og agenturer og dermed fået sat ansigt på flere, som jeg hidtil kun har skrevet med eller om. Det har på alle måder været en inspirerende dag og jeg glæder mig til at dele flere indtryk med jer den kommende uge.

English recap: Just some moodpics from todays visit on Defining Scandinavia. It´s been a lovely day and I´ve talked to a lot of passionate people. The upcoming week I will share some more detailed views from the exhibition.

 

1 tanke om “No. 0650 – Stemningsrapport fra Defining Scandinavia

  1. […] Se mine andre indlæg fra Defining Scandinavia her og her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.