Udgivet i 5 kommentarer

No. 0651 – Defining Scandinavia, mine favoritter

I går fik I en hurtig stemningsrapport fra interiørmessen i Øksnehallen. Jeg brugte aftenen på at gå alle mine billeder og kataloger igennem og på at tænke over, hvordan jeg bedst deler mine oplevelser med jer.

Jeg kan starte med at fortælle, at jeg elsker at træde ind i et rum, hvor jeg udelukkende møder mennesker, der knokler entusiastisk for deres vision og jeg mener det, når jeg siger, at lille Danmark rummer en uvirkelig talentmasse. Fedt!

Jeg deler mine oplevelser op i nogle indlæg, så det ikke bliver for komprimeret for jer. I dag vil jeg vise jer mine absolutte favoritter.

Kristina Dam Studio

Jeg fremhæver Kristina Dam Studio, fordi jeg er begejstret for hendes streg og mildest talt synes, hendes nyeste påfund er geniale og ikke mindst ualmindeligt lækkert udført.

KristinaDam_collage

Øverst til venstre er det “Wallstructure”, som er en kæmpe diamantshape papfigur. Den er blank på halvdelen og kan anvendes på flere måder. Til højre er det lignende men mindre ophæng. Super funky og de afviger fra den “korrekte” geometriske frigur. Man får 6 stk i en æske for bare 200,- og jeg tør godt spå om, at de bliver et hit til jul. Sidst men ikke mindst den SMUKKE kube af træ som kan hænges på væggen eller bruges som åben vitrine til at omkranse små figurer eller lign. Den er autolakeret på halvdelen – den skal jeg helt sikkert have fingrene i!

KREAFUNK

“Ashelf” hedder den stringente svævehylde med dock-in til IPhonen og jeg kan garantere at lyden holder.  Kreafunk_collage

To gutter fra Aarhus, som har det helt rette DNA til at konceptudvikle, konkurrere med nogle tunge drenge og med den rette portion af købmandsskab. Det var virkelig inspirerende at sludre med Ruben og Kenneth om eksisterende og upcoming produkter, men også at få et indblik i deres “ideskuffe”. Der er god grund til at holde øje med KREAFUNK, som har indgået partnerskab med House Doctor og som det næste års tid vil lancere helt nye produkter.

Urban Living

Ikke umiddelbart et navn, som man går og husker, men når man ser produkter som deres “Diamant Lamp” tror jeg de fleste kan nikke genkendende til den.

Urban Living_collage

Jeg er fjollet med kopperne med de pixelerede motiver og så med de store bogstaver med lys i. De er meget i stil med de store facabogstaver, som jeg skrev om her. Porcelænet er fint, ikke banebrydende, men sødt med en lidt “skør” typografi og med trælåg.

Der var mange andre på messen, som jeg kunne have nævnt her og der kommer mere meget lækker inspiration til denne uge.

English recap: These are my favorites from Defining Scandinavia exhibition.

5 tanker om “No. 0651 – Defining Scandinavia, mine favoritter

  1. Wauw, lækre mærker/designs du har fremhævet – jeg er også vild med Kristina Dams univers, og de figurer er da et must have!

    1. Det er jeg glad for Anita og ja, jeg er også fan af Kristina Dam og hendes figurer.

  2. Æv! Hvorfor finder jeg altid først ud af sådan noget når der ER sket…
    Lækre billeder 🙂

    1. Hi hi, ja sådan kan man godt have det nogle gange…

  3. […] mine andre indlæg fra Defining Scandinavia her og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.