Udgivet i 4 kommentarer

No. 0654 – Lækre loppefund fra Istedgade

I mandags var jeg forbi skrædderen for at prøve min brudekjole, som er ved at blive syet. Da jeg på vejen derfra blev fanget i en regnbyge, så jeg ingen anden rimelig udvej end at søge ly i Røde Kors på Istedgade. Heldigvis, for der fandt jeg for 50,- kr. lykke, som fluks kom med hjem.

loppe

De hvide porcelænsplatter overvejer jeg at dekorere med en tusch, så jeg går lige og prøver strukturer og mønstre af inde i mit hoved.

loppe

Det tredelte serveringsfad er min favorit og jeg glæder mig helt vildt til at servere lidt snacks på det fine fad.  Det kostede 10,- kr. og er da et fund, synes I ikke?fad2 fad1

Jeg har flere billeder klar til jer fra Defining Scandinavia, bl.a. en fantastisk nyhed fra Finnsdottir, What we do, Casalinga og et for mig helt ukendt keramikbrand, som jeg forelskede mig i.

English recap: I found these flea-findings and I adore them. Especially the threesome dish that I look forward to serve from.

4 tanker om “No. 0654 – Lækre loppefund fra Istedgade

  1. Har du erfaring med brug af tuscher på porcelæn? 🙂 Jeg overvejer nemlig også, men er meget i tvivl om, hvor godt det holder.

    1. Nej, har endnu ikke prøvet det af, blot tænkt på det mange mange gange. Jeg har vist ikke en forventning om, at det skal holde for evigt, men jeg husker bortset fra det, at nogle talte om kvalitetsforskel på tuscherne… var det Trine med bloggen Søhesten måske?

  2. Nej nogle fine ting! Jeg er en sucker for genbrugsbutikker 😀

  3. […] I mine loppefund? Jeg ville jo egentlig have tegnet mønster på de hvide porcelænsplatter, men ombestemte mig og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.