Udgivet i 2 kommentarer

No. 0659 – Nyheder fra Ferm Living

Ferm Living har netop sluppet nogle nyheder fri og samtidig er de flyttet i nye lækre lokaler på Amager. Jeg var i den forbindelse inviteret til launchparty / housewarming, men kunne pga. vores ferie desværre ikke komme. Jeg var pænt ærgerlig, fordi Ferm Livings univers appellerer til mig og jeg naturligvis gerne ville have haft lejlighed til at hilse på folkene bag. Det må blive en anden gang, men det skal jo ikke afholde mig fra at vise jer mine favoritter fra den seneste kollektion.

26_Ferm0779

20_Ferm0669

25_Ferm0745

MORE-kollektionen handler for Ferm Living om MERE dedikation og MERE kant. De har kombineret delikate materialer, geometriske former  og sofistikerede strukturer for at skabe markant design, som lige har det MERE. De har til denne kollektion samarbejdet med nogle stærke skandinaviske navne som danske Kristina Krogh, norske Mariken Steen, danske Ruth Vissing og danske Kristina Dam.

Du kan se hele kollektionen her. Jeg selv har allerede tilføjet nogle ting til ønskesedlen, hvad med dig?

English recap: Ferm Living is a danish interior brand that has grown into a strong player. The images above are my absolute favorites from the new MORE-collection, but you should visit their page here to see the whole collection. I love it a lot, already added more items to my wishlist, what do you think?

 

2 tanker om “No. 0659 – Nyheder fra Ferm Living

  1. Det er sådan en fin kollektion! Har en del på listen til det nye hus!:)

  2. Hahaaaa, godt man lige kan nå at tilføje nye sager til ønskelisten, hva 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.