Udgivet i 2 kommentarer

No. 0660 – Min søndag, bare billeder

Det er søndag, det regner, jeg går nye sko til, planlægger bryllup, pakker puder og print, som skal sendes i næste uge, venter på at junosengene bliver afhentet og så har jeg har 2 x 3 årige i huset – I der kender til 3-årige, ved hvad det indebærer.

søndag45 søndag1 søndag3 søndag2 søndag4 søndag6 søndag7

English recap: It´s sunday and it´s raining. Pics from from day with 2 x 3 year old and a lot of wverything and nothing.

2 tanker om “No. 0660 – Min søndag, bare billeder

  1. Dejlig blog du har! Faldt tilfældigvis over den vha. bloglovin – men nu skal jeg da forbi og følge lidt med..:) bliver nød til at høre dig hvor du har købt den skammel der er med på det sidste billede? Eller hvem der har lavet den?..:)

    1. Hej Mia.
      Velkommen og tak for pæne ord. Skamlen er fra Trævarerfabrikkernes udsalg og vi ELSKER den herhjemme. Jeg har selv givet benene maling… Håber du bliver hængende og finder inspiration her. Rigtig god lørdag 🙂 Kh dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.