Udgivet i 4 kommentarer

No. 0669 – Den forgangne weekend

Min Morten var på polterabend i lørdags, så jeg havde inden forberedt en weekend i børnenes tegn. Vi har hygget os max på legepladser, med LEGO og HAMA, med take away og en tur i ZOO, hvor vi spiste frokost med en giraf.

weekend4

weekend1

22bc169a0c9811e38daa22000a9e5187_7 IMG_5315 IMG_5308

Selvom vi har hygget os (og der røg et mindre McDonalds-måltid ind!!) så prøver jeg stadig at holde mig til den fornuftige plan og har derfor altid en erstatningsbar med mig i tasken. Jeg er blevet bedt om at prøve Nutriletts forskellige erstatningsprodukter af og får i den anledning også mulighed for at udlodde en kæmpe og lækker Nutrilettpakke i en give away. Det kommer der mere om en af dagene.

weekend5

Små ting kan glæde meget og jeg er henrykt for en lille fiks notesblok fra Søstrene Grene. Den er perfekt i størrelsen til indkøbssedlerne og så ser den så fin ud, der på krogen.  weekend6

English recap: I had a great weekend with the little-girls, since the father was kidnapped for his bachelorparty. We played with HAMA and LEGO and we ate lunch with a giraf in the Copenhagen ZOO.

4 tanker om “No. 0669 – Den forgangne weekend

  1. Smukke billeder 🙂

  2. Hvor hyggeligt med frokost sammen med giraffen :o)

    1. Ja det var det altså. Der er lavet et hjørne med borde og stole lige ved girafferne, næsehorn og zebraer, så det er nærmest som at sidde på savannen og spise sin frokost – ret hyggeligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.