Udgivet i 3 kommentarer

No. 0670 – Apotekerflasker og keramik

Det er ikke nyt for noget, at det er oppe i tiden med tysk keramik og apotekerflasker. Jeg er ikke desto mindre lige så vild med dem og gider egentlig heller ikke være slave af noget, bare for at være fremme i skoene.  Min lokale keramik- og flaskepusher er Laura med butikken Smukt Brugt og selvom jeg stensikkert kunne få flasker og keramik til en mindre slat mønter, så synes jeg hun er meget rimelig med hendes priser – især fordi jeg ikke selv har tiden til at gå på alskens loppemarkeder selv. Det gad jeg da i øvrigt godt 🙂

weekend3

weekend2

English recap: Still a fan of the old german pottery and the pharmacy bottles. I buy mine at Smukt Brugt at Amagerbrogade since I don´t have the time to go out on fleamarkets myself. Time is saved so the time adds up for me.

3 tanker om “No. 0670 – Apotekerflasker og keramik

  1. Uhh jeg er også helt vild med apotekerflasker. Men er mest til de meget gamle med tryk på.

    1. Ja dem er jeg så sjovt nok ikke vild med. Nok fordi jeg er vokset op i et hjem med rigtig mange af dem og en mor fra apoteksverdenen, så kobler jeg det til noget “gammeldags” som jeg ikke rigtig kan få ind i mit hjem. Jeg har et par enkelte dog, gad vide hvor de egentlig er henne??? 🙂

      1. Er selv inde for apoteksverden, så synes de er ekstra sjove med skrift, men kan godt følge at hvis det er noget man er vokset op med, kan man godt synes at det er lidt old-school!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.