Udgivet i 6 kommentarer

No. 0671 – Små tiltag i vores børneværelse

Med tema i børneværelsets indretningsmuligheder, får I her et par indretningsdetaljer fra vores pigers børneværelse med kreative elementer, pastelfarver, pompom´er mv.

Jeg har lovet jer lidt af hvert i børneværelsestemaet den kommende tid og i dag vil jeg blot vise jer et par mindre tiltag og ændringer i pigernes værelse. Vi kunne godt have afsat en hel weekend, hvor det hele skulle laves på en gang, men det har vi ikke lige fået lagt i kalenderen og med et bryllup lige om hjørnet, så går vi stille og roligt til opgaven.

Indtil videre forbereder jeg lidt af hvert, og selvom der skal ske en masse nyt i rummet, så er der også elementer, som vi beholder. F.eks. pompom guirlanden – den holder stadig.2013-08-27 20.28.19NY

For de af jer, som har fulgt med et stykke tid, vil I nok bemærke, at Junosengene er blevet skiftet ud.

2013-08-27 06.24.29NY

weekend7

weekend8

For de af jer, som har fulgt med et stykke tid, bemærker I nok at Junosengene er blevet skiftet ud. Puderne af mit yndlings retrostof med fugle har fået en neonfarvet tittekant, så udtrykket ikke er så retro-agtigt. Det føler jeg mig efterhånden ret færdig med.

Det gamle skab fra min mormor har fået en mini makeover. Vi har endnu ikke besluttet om det skal blive i børneværelset eller om de skal have noget nyt og mere praktisk, men indtil videre står det her. Det vejer i øvrigt et ondt år og søde Morten er derfor ikke begejstret for mit forslag om at flytte det endnu engang.

Jeg vil gøre et ihærdigt forsøg på at rense rummet for alt for mange farver. Jeg synes hurtigt det roder og da legetøj i sig selv skaber liv og farve til rummet, så synes jeg ikke det er nødvendigt. Når det så er sagt, så bliver det en udfordring og i høj grad et forsøg på stadig at ramme pigernes ønsker. De elsker Hello Kitty (!!!) og lyserød (!!!). Lad os bare sige, at det bliver et kompromis for moren i denne husstand 🙂

English recap: Just a sneak peek at some of the Little changes that are going on in our littlegirlsroom. Some things are still working though fore example the pom pom garland, but other Little details are being or already has changed. For those of you WHO have been following for at while, you will notice that the Junobeds are gone.

……………………………………………….

LINKS:
Mere info om børneværelsestemaet på bloggen her
Flere indlæg om vores hjem her

 

6 tanker om “No. 0671 – Små tiltag i vores børneværelse

  1. Ser skønt ud Dorte! Jeg er også vild med half Moon tapetet fra Ferm Living og det flytter også ind på Gros nye værelse. Samt de fine pom pom i papir:) Hvor er de skønne de puder. Fed ide med den neon kant for at bryde det. Er sikker på pigerne nok skal blive tilfredse selvom hello kitty ikke flytter ind…Gro elsker også den figur… Desværre;)

    1. Der flytter en lille smule Hello Kitty ind, det må I se på et senere tidspunkt 🙂 God fornøjelse med det nye værelse

  2. Jeps kender det godt: hjemme hos os har det været plastic fantastic pink (hell)-( må man sige det) Men det var jo det de gerne ville have. Nu er de ved at blive ældre – så det er så småt på vej ud – yay. Jeg elsker dine pigers smukke fine værelse. Knus og god dag, Axx

  3. De er blevet super fede de puder, er normalt ikke til retrostof men med den neon piping ser det fantastisk ud <3

  4. Jeg er helt vild med dine puder. Ved du om og hvor det stof er til at få fat i? Fantastisk blog du har – inspirerer mig hvet gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.