Udgivet i 5 kommentarer

No. 0673 – Nem løsning, lækker servering (DIY)

Hurtig DIY med tavlelak – det kan man altid bruge og det giver en personlig løsning, som er flot. Brug ideen på porcelæn, kasser, glaskrukker m.v.

Husker I mine loppefund? Jeg ville jo egentlig have tegnet mønster på de hvide porcelænsplatter, men ombestemte mig og handlede hurtigt, da jeg stod med en bøtte tavlelak.

2013-08-28 20.15.11NY

Jeg har sjusket med penselstrøgene for at opnå det rustikke look og så er der lagt 2 lag tavlelak på. Det bliver simpelthen ikke nemmere og det her er et projekt, som alle kan klare. 2013-08-28 20.15.32 2013-08-28 20.15.25

Der kommer mere om tavlelak en af dagene og så serverer jeg også noget kalorielet og lækkert på platten en af dagene. Tavlelakken er i øvrigt købt hos Promaling, hvor jeg vandt et gavekort til hos Bettina Holst.

Er du med på at lege med tavlelak eller er det ikke lige dig?

English recap: I painted some porcelain platters with chalkboard paint and got some nice servers. Its really easy to make and makes a serving just a little more personal. More about chalkboard painting coming up in a short while.

5 tanker om “No. 0673 – Nem løsning, lækker servering (DIY)

  1. Det ser virkelig lækkert ud 🙂 Glæder mig til at se hvad du ellers finder på 🙂

  2. Det ser rigtig godt ud 🙂 men jeg kan ikke lade være med at tænke på om tavlelakken mon er fødevaresikker?

    1. Det er den nok ikke, men jeg tager det alligevel stille og roligt med det, hvis det blot er til en sjælden gang imellem … det kan jo også være til konfekt i papir, vaser, stager og meget andet, de kan anvendes 🙂

    1. Og så kunne det være en god ide som større bakke/fad hvor man kunne skrive hvad de forskellige ting er;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.