No. 0674 – Letvægter på tavlelak

Reklame for Nutrilett

Hvis du plejer at følge med her på bloggen, så ved du, at jeg tænker over, hvad jeg spiser, dog skal det ikke være en hemmelighed, at jeg har en sød tand. Der er altid måder at få det søde på og sukker i sig selv er jo heller ikke forbudt, dog mætter det ikke ret meget eller ret længe og så kan jeg jo ikke spise ret mange stykker, før jeg er oppe på kaloriemængden, som jeg skal have. Er der nogle af jer, der kan finde på at sætte tænderne i en erstatningsbar eller lignende?

Min favorit for tiden er en crunchy sag. Den smager virkelig af noget og lægger en god bund, samtidig med at den stiller trangen til noget sødt. Det er Nutriletts produkt og de har andre erstatningsbarer, som jeg også tyer til, men denne kan lidt ekstra pga. den crunchy konsistens.

crunch_1

Jeg har fået lov at udlodde en stor pakke af Nutrilett produkter, så følg med de kommende dage, hvor jeg dels viser flere varianter frem, som på den ene side er kalorielette og på den anden side smager godt. Bliv ikke overrasket, hvis jeg eksperimenterer lidt med produkterne.

2013-08-29 01.21.20

2013-08-29 01.21.00

Her er det vand med friske myntheblade og en hel crunchbar. Der er 236 kalorier i en bar, så enten skal du nøjes med en halv, hvis det er et mellemmåltid, alternativt skal du spise baren, når du drøner ud i frokostpausen og ikke lige har fået en rugbrødsmad med dig. Gør du det, så vil jeg anbefale at supplere med en håndfuld snackgulerødder eller andet grønt.

English recap: I´ll share a secret with you. You know how I am aware of what I eat? Well not every day is easy when it comes to the preparation of a healty meal and some times I spend my lunchbreak out of the office. Nutriletts replacement bars are great for these times and if you can get your hands on some snack carrots too its a great way to make sure you won´t buy some greasy take away instead.

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

  1. 30. august 2013 / 14:03

    Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke er vild med den slags erstatningsprodukter. Jeg har det bedre med naturlige snacks, som en håndfuld nødder eller en frugtbar. Selv sværger jeg til NAKD, der er lavet på tørret frugt og nødder. De har i øvrigt lige lanceret nogle med crunch, som er helt enormt lækre, og så er de fri for både gluten, mælk og tilsætningsstoffer.

  2. Stine
    1. september 2013 / 20:13

    Hej, det ser meget fint ud med tavlelakken. Jeg spekulerer dog på, om der er skadelige stoffer i tavlelakken, der gør den uegnet til at servere fødevarer på? Har du undersøgt dette? Vh Stine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.