0
Uncategorized

No. 0675 – I love…

Endnu engang smider jeg kærlighed ud til I bloggere, som inspirerer mig. I indlægget er et lille recap af stort som småt, jeg er faldet over og blevet glad og inspireret af. Se sidste uges “I love…” her.

Pancake

Længe har jeg glanet efter alle de pandekager og vafler, som blogland blærer sig med for tiden. Dem med banan i. Jeg MÅ altså prøve dem af snart og nu faldt jeg så over denne opskrift På anden til højre. Klik på billedet og se opskriften.

bo8

Netop har jeg samlet en kæmpe bunke af pigernes tegning og spekuleret på, hvad jeg skal stille op med dem alle sammen, da jeg ser denne fine løsning. Stof til eftertanke, men i hvert fald et kig ind i et smukt hjem. Set hos A scandinavian home og indlægget kan læses ved at klikke på billedet.

marmor 1

Fint “from above” med marmor, stencil sølv m.v. Set hos Sunny Day og hvis du klikker på billedet kommer direkte til indlægget.

garlands_zps1b5990e1

Jeg blev så glad af dette syn hos Emily Salomon. Jeg har mange gange kigget på guirlanderne på etsy og på Pinterest, men aldrig fundet lejligheden til atfå fingrene i en… måske skal man slet ikke have en lejlighed, men bare gøre det? Besøg hendes fine blog ved at klikke på billedet.

untitled

Petra viste skønne hjemmelavede puder frem til sin mor. Der er trykket “kartoffel”tryk på dem og det er jo en ganske fin og nem måde at lege med tryk på. Klik på billedet for at besøge bloggen og se flere billeder af puderne.

English recap: These are some of the blogposts that I loved this past week. Click on the images to go to the blogs and more pics.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.