Udgivet i 1 kommentar

No. 0683 – Guddommeligt design og håndværk // bæredygtighed

Hvis du er til dansk design, smukke enkle linjer og ordentlig håndværk, så er det her noget for dig. Fra mig til jer – to danske designnyheder til jer.

Bæredygtighed dansk design nordic interior

På Design Trade i sidste uge havde jeg desværre kun 1½ time til at nå omkring. Når man skal nå at sludre og nærstudere, så betyder det desværre også, at man ikke kommer hele vejen rundt på den store messe.

Jeg forelskede mig i to ting, men der var nu mange fine ting, som kunne være blevet fremhævet foruden dem, jeg deler med jer nu.

Anour er dansk design og har med sit rustikke, dog minimalistiske udtryk banket sig fast på min ellers kritiske nethinde. Jeg kan slet ikke få den lampe ud af hovedet og synes den er smuk, enkel, stilistisk og samtidig anderledes end de lamper, vi ellers ser på markedet for tiden. Firmaet har fokus på bæredygtighed og arbejder hårdt for at bevare produktionen dansk. Nyd lige de skønne billeder her.

Bæredygtighed dansk design nordic interior

Bæredygtighed dansk design nordic interior

Bæredygtighed dansk design nordic interior

Bæredygtighed dansk design nordic interior Bæredygtighed dansk design nordic interior

Er jeg mon alene om at elske den lampe eller kan I følge mig?

Min anden store forelskelse er et skrivebord i eg. Nordic Tales hedder brandet bag bordet, som er designet af Martin D. Christensen. Det er lavet med respekt og ære for ægte skandinavisk design og klassisk håndværk. Benene kan tages af med et snuptag, skuffen glider ubesværet ud, alle elementer er kilet sammen, så du hverken finder søm eller skruer. Det her er lækkert!

Bæredygtighed dansk design nordic interior Bæredygtighed dansk design nordic interior

Bæredygtighed dansk design nordic interior Bæredygtighed dansk design nordic interior

Jeg er godt nok glad for Wegnerkommoden, som jeg bruger som skrivebord herhjemme, men sååå godt sidder man altså ikke ved den, så det kan godt give lidt spændinger i skuldrene på en lang blogaften. Det her bord er en seriøst konkurrent til min Wegner – det må gerne flytte ind!

English recap: At Design Trade in Copenhagen last week I fell in love with Nordic Tales´ lovely desk POET and the minimalistic yet different lamp from Anour. Both brands keep their craft and production with in Denmark and use quality materials and both lamp and desk could easily move in to my home.

1 tanke om “No. 0683 – Guddommeligt design og håndværk // bæredygtighed

  1. Jeg er vild med det hele! Man får helt lyst til at køre hånden henover bordpladen…er det mærkeligt? :b
    Bordlampen på det sidste billede er også et virkelig sødt alternativ en klassisk skrivebordslampe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.