Udgivet i 4 kommentarer

No. 0690 – Mit beauty space

Det er luksus at have et lækkert beauty Space, og jeg viser jer i dag mit. Her er lyst med genbrugsfund, der har fået en makeover og så fungerer det praktisk.

I, der følger på Instagram, har allerede set lidt til mit helt personlige luksushjørne, men jeg har ikke fået vist det ordentligt frem. Hjørnet blev fremhævet i artiklen fra Berlingskes Boligen, men jeg synes også, det fortjener en plads her på bloggen.

Hver morgen starter jeg her. Vindueskarmen er dyb og lysindfaldet perfekt til at lægge make up. Jeg mangler et fornuftigt spejl og har bl.a. Normann Copenhagens Flip mirror i overvejelserne.

2013-09-04 20.39.47NY
Print fra egen produktion / stage fra Ikea / Kaleidofad fra Hay / blå glasvase købt hos Affär

2013-09-04 20.40.14 2013-09-04 20.39.55Kassen er en gammel skruekasse, som jeg fandt i min fars værksted, efter han var død. Den var på vej til at ryge ud, da den var ret ramponeret, men jeg forelskede mig i den og har siden værnet om den. Her i sommer sprayede jeg den hvid i rummene og tog den i brug til make up m.v. og det har jeg ikke fortrudt, for det fungerer bare skide godt.

English recap: Just have to show you my personal girlspace. I found the old screw box in my dads workshop after he died and adopted it right away. Now it Works as a holder for makeup, perfumes, jewelery and other smallstuff.

4 tanker om “No. 0690 – Mit beauty space

  1. Sikke et dejligt hjørne – er helt vild med lysindfaldet, og med dit fine billede 🙂

  2. Fin kasse, kan godt forstå at du beholdte den 🙂

  3. Wow, det ser lækkert ud! 😀
    – hvornår offentliggøres vinderen af din Nutrilett giveaway egentlig? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.