Udgivet i 7 kommentarer

No. 0694 – Brudens beauty tips

Brudens beauty tips© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

Jeg deler beauty tips og snakker om vippe extensions og smukke, naturlige negle i dag, dagen før mit bryllup.

Dagen i dag er ret vild. I morgen står jeg brud og selvom det er umådelig tæt på, føles det på ingen måde virkeligt. Den dag har vi drømt og talt om i så lang tid, at den altid har føltes som noget flygtigt, men nu bliver virkelig vores dag… i morgen. Og vi glæder os!

I dag forbereder jeg en masse: Skal hente min kjole, forbi lokalerne og gøre lidt klar, købe blomster osv. I går fik jeg lavet vippe-extensions og negle og i dag har jeg leget med øjenskyggen. Ved nogen lunde, hvordan jeg vil lægge den i morgen, men skal måske lige prøve et par gange mere i dag, så jeg ikke bliver nervøs i morgen.

Jeg har investeret i lidt forskelligt, som jeg naturligvis kan få glæde af også efter brylluppet. Øverst til venstre er det en øjengelé, som indeholder hyaluronsyre, der virker opstrammende på huden. Det er vi nogle, der godt kan have gavn af 🙂 Jeg er desuden glad for MAC og har købt primere, grå blyant og et par nye skygger. Pudderen yderst til højre er fra Youngblood og mineralsk, mens rougen er pink og fra Dr. Hauschka. Jeg har flere skygger fra Dr. Hauschka, som jeg også er super glad for og bruger dagligt den pink rouge. Brudens beauty tips Brudens beauty tips

Jeg bider negle og har altid meget grimme fingre. Det er svært at bevare pæne fingre og hænder, når man samtidig trykker meget, som jeg jo også gør. Al det vand, når rammerne skal vaskes af, gør bare mine fingre grimme, så for 14 dage siden fik jeg lagt en shellak for at jeg op til brylluppet kunne undgå at bide dem ned. Det virkede og jeg kunne i går få lagt en ny shellak som fransk manicure og det resultat er jeg virkelig glad for.

Brudens beauty tipsBrudens beauty tips

Vippeextensions har jeg fået på enkeltvis, så resultatet er diskret og naturligt. Det var en virkelig behagelig oplevelse at ligge ned og få dem limet på en ad gangen. Jeg slappede af og der var intet, som generede – heller ikke bagefter.

Her er jeg efter at have leget første gang med skyggerne. Der skal øves lidt, men det gør mig ikke nervøs og jeg er bare SÅ klar til i morgen. (Kun lidt bange :-))

Brudens beauty tips

English recap: These are my beauty confessions the day before my wedding. MAC is a favorite but also Dr. Hauschka is well represented among my make up. Yesterday I got my nails done with a french manicure shellak and had made some eyelash extensions too. I love the result, and know I just need to try the eyw shadow on a couple of times to be sure how to do it tomorrow. I can´t wait.

7 tanker om “No. 0694 – Brudens beauty tips

 1. Rigtig meget held og lykke med den store dag Dorthe:-)
  Jeg er sikker på du bliver en meget meget smuk brud:-)

 2. Hvor er det spændende! Al mulig held og lykke på din store dag – jeg er meget spændt på at se billeder 🙂 du havde jo SÅ mange fine idéer (jf tidligere indlæg 😉 )

 3. Jeg får et sus i maven af at læse dit indlæg. Jeg var selv i “dine sko” sidste fredag, hvor JEG var forbi vores lokaler for at opstille slikbuffet m.m.
  Og jeg har også fået lavet shellak og min holder stadig (kører på 2. uge nu).
  Rigtig meget held, lykke og fornøjelse til imorgen! Jeg fik et godt råd; NYD NU DAGEN!!! – den går så hurtig…og det skal jeg love for!

  Fra én brud til en anden brud; You can do it! 😉

  // Rikke //

 4. jeg glæder mig også til at se billeder. håber i får en skøn sag 🙂

 5. Alt held og lykke… Jeg glæder mig meget til at se lidt billeder :o)

 6. Ha en fantastisk vidunderlig dag. Må den blive lige som I havde ønsket jer

 7. Ihh spændende, glæder mig SÅ meget til at se billeder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.