Udgivet i 4 kommentarer

No. 0695 – Brudens bedste accessories

Brudeudstyr og smykker – jeg viser jer mine accessories og lufter kærlige følelser.

I går var dagen og den var magisk. Jeg mangler ord og har ærligt talt også mine prioriteter et andet sted end bloggen i dag, men synes godt I kan få lov at se mine accessories uden så mange bemærkninger.

brudens accessories brudens accessories brudens accessories brudens accessories

Øreringe fra Maria Black, som jeg elsker. Mit slør eller skulle man sige net? Købt hos Nicolaj Brudekjoler og den skønneste accessorie, der fås: Mine dejlige blomsterpiger, som var så artige og dygtige og seje i kirken.

Jeg er fuld af kærlighed i dag.

English recap: Yesterday was our magic wedding day and these are some of my accessories. The best ones where of course my lovely and well behaving flower girls. Today I´m just full of love.

 

4 tanker om “No. 0695 – Brudens bedste accessories

  1. Stor tillykke med brylluppet.

    Mona

  2. Endnu engang tillykke 🙂 glæder mig så meget til at se et billede af dig med kjolen! Håber at i havde en fantastisk dag. Kram

  3. Smukke, smukke accessories. Stort tillykke med bryllupsdagen i går, på den fine efterårsdag (var det ihvertfald her). Jeg glæder mig til at se billeder – men nyd lige ordet ‘nygift’ et par dage endnu.

    Anne Sofie / pigeriprovinsen.blogspot.dk

  4. Hvor er dine piger bare søde, årh altså! – og stort tillykke til jer – jeg håber du har lyst til at dele mere, og tak fordi du deler, det er skønt at følge billeder og ord fra en kærlighedsfest- super fine øreringe! go aften til dig og din mand 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.