Udgivet i 5 kommentarer

No. 0700 – Barcelona spam

Barcelona fik lov i 3 hele dage at danne rammen om vores bryllupsrejse, mens pigerne hyggede sig hos farmor og farfar. Jeg har ikke tidligere været i Barcelona, så jeg glædede mig rigtig meget, da jeg har hørt virkelig godt om byen – jeg blev ikke skuffet! Hold op en livlig, charmerende, smuk og kulturel by.

Vi prioriterede at slentre, drikke hvidvin, spise tapas, drikke mere hvidvin eller cava, slappe af på tagterrassen, shoppe og så en lille smule turistture. Gør jer klar til et spam.

barcelona7

barcelonaNY2

barcelona1 barcelona2 barcelona3 barcelona4

barcelonaNY3 barcelona5barcelona6

Elsker mit nyeste symbol på en allerede gammel men stor kærlighed.

barcelona8 barcelona9barcelona10

Der var bryllupper på stribe i en af de store katedraler i det gotiske kvarter om lørdagen. Det var ret skønt at rende ind i, blot en uge efter vi selv var blevet gift, og jeg blev da lige ramt af en tåre eller to, da koret sang for et af parrene i kirken. Smuk konfetti blev til mere og mere i løbet af aftenen på katedralens trappetrin.

barcelonaNY1

barcelonaNY5 barcelona11barcelona12barcelona13barcelona14barcelona15

barcelona23 barcelona21 barcelona20

Og der var meget mere, men jeg må jo stoppe et sted ikke. Nu har hverdagen sat ind og jeg har travlt på job såvel som bag skærmen om aftenen, hvor den store produktion igen er sat i sving.

English recap: Lovely captures from lovely Barcelona

5 tanker om “No. 0700 – Barcelona spam

  1. Fantastiske billeder 🙂 Barcelona er bare en fantastisk by. Tillykke endnu engang med ægteskabet.

  2. Fantastiske billeder, elsker den by!!

  3. Sikke nogle fantastiske billeder – og din ring OMG hvor er den flot! Har stadig Barcelona (og en ring) tilgode…

    1. Arhmen altså, jeg er også helt fjollet med den ring… wehuu

  4. […] og har grus i øjnene og gad godt ligge og putte, dels lever jeg stadig højt på vores skønne bryllupsrejse til Barcelona. Der er altså bare noget ved hotellers værelsesindretning, som jeg elsker… man føler sig […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.