Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0708 – Fremover betaler jeg portoen

Jeg er så småt ved at være parat med dette års julepynt i shoppen. Det er ikke alt, som er kommet på shoppen endnu, men i første omgang er disse ophæng nu “landet”.

De er som sædvanlig håndtrykt, men i år har jeg trykt på tykt papir og de er ens på begge sider. Der er lavet to farvevarianter, så man kan være grafisk på den “hårde” eller den “bløde” måde.

Håber I kan lide dem? Jeg selv har præference for den pudderfarvede, men det skal blive spændende at se, om der er enighed.

2013-10-09 22.00.18

2013-10-09 21.53.09 2013-10-09 21.51.07 2013-10-09 21.59.09

Jeg er i øvrigt meget taknemmelig for den store interesse, der var for mit restesalg på facebook. Jeg har fået god plads på mit i forvejen meget begrænsede “lager” herhjemme, så det er på alle måder bare fantastisk. Mest af alt gør det mig bare total sommerfugle-i-maven-glad at blive bekræftet i, at der er mange, som kan lide mine ting.

Shoppen er på etsy, og den kan besøges her. De viste træer sælges i sæt á 5 stk for 180,- kr. Fremover betaler jeg portoen, når der skal sendes inden for Danmarks grænser.

English recap: I am almost ready with this years graphic christmas production. The first products that are now for sale in the etsy-shop are these ornaments of thick paper with handprintet triangles in either black or nude. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.