fbpx

No. 0709 – Balancens kunst – et personligt indlæg

Balance, det er noget vi alle søger, vil jeg tro. Selv prøver jeg at finde den rette balance mellem job, familieliv og passion. Det går jo ganske ok, når man lige kigger på regnestykket, men mange gange føler jeg mig bag ud på point, og der hvor jeg altid må gå på kompromis, er passionen. Det er mit vilkår.

Familien og jobbet skal og må bare komme først, og derfor har jeg i perioder svært ved at få blogget så meget, som jeg gerne vil… eller produceret. Sådan er det bare, og der er ingen grund til at brokke og mokke over det, for det kan der ikke laves om på. Jeg bliver ofte spurgt, hvordan jeg når så meget og det kan jeg godt forstå. Jeg tænker faktisk meget over, hvordan mit liv må se ud udefra – over signalværdien. Der er ingen tvivl om, at jeg når meget – sikkert mere end de fleste andre – men det er fordi jeg vælger det, fordi jeg prøver at være både struktureret og disciplineret og så fordi, jeg slet ikke kan lade være. Men jeg må også vælge fra og jeg har f.eks. verdens bedste og mest forstående veninder (og mand!), som forstår min passion og derfor ikke er uforstående over for, at vi ikke render lårene af hinanden og fuldt ud respekterer mig for det, jeg gør. Uden de rette mennesker omkring mig kombineret med den rette balance, ville jeg ikke kunne klare alt dette og se mig selv i øjnene om aftenen.

På FINDERSKEEPERS købte jeg en mobile, som endnu ikke er kommet op at hænge. Nu kunne du jo tro at symbolikken ligger i at den kan balancere, men det er ikke den egentlige grund til, hvorfor jeg synes den hører til i dette indlæg. Nej, jeg var dybt imponeret over Kasper, som solgte mobilen… han havde dette ene produkt med – i modsætning til moi, som havde bredt mig over både pompom guirlander, puder, pynt, dims og dut. Han havde udsolgt på et par timer og jeg synes sgu det var ret inspirerende at betragte hans ro der på standen lige over for mig. RESPEKT! Han har fokuseret på at være virkelig stærk på det produkt, han fører, og så er han virkelig stærk. Det har givet mig stof til eftertanke… måske jeg skal ind i næste fase nu, og ikke “spilde” tid på alt muligt dims og dut. Måske jeg skal vælge mine kampe med omhu nu?!

Kære Kasper, tak for den inspiration, du nok ikke vidste, du var kilde til. Og ikke mindst tak for en fantastisk smuk mobile. Se hans arbejde her – billedet har jeg tilladt mig at låne her.

IMG_0043-1024x682

 

Er du vild med mobilen, så mener jeg, de forhandles i Stilleben.

English recap: This is a long talk about finding the right balance between job, family and passion. I am the lucky owner of it all and find that most of the time I´m full of energy and get a lot of things done, but then again some times I´m just behind in every aspect. The mobile I bought from KasperKasper when I attended FINDERSKEEPERS last weekend in Aarhus.

 

Follow:
Share:

6 Comments

 1. Marlene Høj
  13. oktober 2013 / 9:47

  Det giver stof til eftertanke…

 2. Karen Elisabeth
  13. oktober 2013 / 10:06

  Hvor er den smuk – og helt sin egen

 3. 14. oktober 2013 / 20:46

  Åh suk- vildt fin uro! Dejligt når nogle inspirerer og sætter tanker igang hos en- uden at de nødvendigvis selv er klar over det:-) Skønt indlæg…

 4. 18. oktober 2013 / 15:11

  Hej Dorthe,
  Dejligt med et personligt indlæg! De er om end, nok noget af det jeg bedst kan lide 🙂

  Jeg har et problem med, at når jeg går ind på din blog (ikke et enkelt indlæg), så vises der et par indlæg, men når jeg kommer til bunden kan jeg ikke finde nogen “tidligere indlæg/older posts”-knap, så hvis jeg i en periode ikke har fulgt så godt med, kan jeg kun se de nyeste…

  Kh Julie

  • 24. oktober 2013 / 10:51

   Hej Julie.
   Ja de indlæg skal der være plads til ind imellem og jeg synes også det er rart at dele de tanker med jer andre, ind imellem. Jeg kan godt se at linket mangler, men jeg kan skisme ikke finde ud af at fikse det sådan bare lige. Jeg har noteret det ned og vil hive lidt hjælp fra sidelinjen ind på et tidspunkt (forhåbentlig snart!) – indtil da håber jeg, du kan få gavn af alligevel at følge med her… tak fordi du gav lyd! Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.