Udgivet i 5 kommentarer

No. 0710 – Tænk ud af boksen, brug dine vægge

Hvis der er noget, mit øje fanger, når jeg bladrer ned over Pinterest, igennem et boligmagasin eller besøger et hjem, så er det når indretningen er lidt ud over det sædvanlige, måske flamboyant, måske bare anderledes og her i indlægget vil jeg vise jer nogle meget forskellige måder at indrette sig med en væg som vigtig statist.

VÆG2
Her har man med billeder skabt et bevidst og anderledes udtryk, hvor de sorte rammer er placeret skarpt omkring en stol. Det virker fordi helhedsudtrykket er neutralt med sort, hvis og beige.
VÆG3
I disse instagram-tider hvor man endda kan printe sin instagrambilleder ud, synes jeg denne billedcollage er meget fin. Den kravler ligesom omkring hjørnet og opbryder visuelt det skarpe hjørne.
VÆG
Reol-deluxe siger jeg bare. På de rå høje vægge er det da bare et privilegie at kunne “strø” bogkasser som om, der i rummet er en omvendt tyngdekraft, der trækker i den massive reol. Bravo!
VÆG4
Sterilt lyst rum uden dikkedarer har fået tilsat en ordentlig portion charme med farvede fletkurve hængt i formation på væggen og med kludetæpper der matcher på gulvet. Tænker i øvrigt lige at kaktusser er ret fine…
VÆG5
Nu er jeg jo ikke lige selv fan af farven rød, men princippet holder. Skulle jeg gøre kunsten efter ville jeg nok vælge en anden farve, men det skaber da noget understreget kant at ALT er holdt i sammen farve.
VÆG6
Jeg vil tro, der er brugt wallstickers, men man kunne jo også male felter på væggen. Under alle omstændigheder er det en sød måde at give et enkelt rum noget personlighed på.

Er der en af ovenstående, som du ville hælde mest til? Alle billeder via Pinterest.

English recap: I love how a wall can become a very important contributor to the whole decor. Look at these examples on how to use your walls. Which do you prefer?

 

5 tanker om “No. 0710 – Tænk ud af boksen, brug dine vægge

 1. Fede sager. Er nok mest til den øverste billedvæg (elsker billedvægge) og så den nederste med sengen. Det er en lidt sjov ide!!
  Og endelig får vi en større lejlighed Dorte, så skal SÅ meget have en billedvæg snart. Kan være jeg skulle invitere dig på kage/kaffe og brainstorming i den nye lejlighed 😉

  Kh

  1. yeppie, skal I flytte i stort Anne? Og yeppie…. kaffe-date, det vil jeg gerne – vi har vist meget cathing up to do efterhånden 🙂 1 uge til bryllup nu, hurra, I glæder jer garanteret og det kan I også bare gøre. Glæder mig meget til at se lidt fra jeres dag. KNUS og knæk og bræk

 2. Hej 🙂
  Jeg er vild med ideen om at lade billederne kravle rundt om hjørnet. Ledte selv efter inspiration til billedevæg på pinterest da vi skulle lave billedevæg herhjemme. Se evt. resultatet på min blog.
  Vil klart huske den med rundt om hjørnet til en anden gang, når der er tid til forandring 😉
  – Marie

 3. Jeg er helt vild med reolvæggen og den orangerøde væg – De er virkeligt skønne!

 4. synes også masking tape som wall decor er at tænke ud af boksen, i stedet for traditionelle malerier, hylder og billeder.
  Jeg har lavet følgende som sengegavl:
  http://nulleris.blogspot.dk/2013/09/masking-maniac.html

  og har så sent som i dag har jeg lavet endnu et masking projekt, som dog ikke er kommet på bloggen endnu..
  /Nuller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.