No. 0719 – Lav din egen plakat

Har du nogensinde overvejet at få et foto skudt op til plakatstørrelse? Det har jeg, rigtig mange gange endda, men jeg er aldrig lige nået til at prøve det af, nok fordi jeg har været lidt nervøs for om pengene var godt nok givet ud i forhold til kvaliteten i slutresultatet. Nu har jeg prøvet det af med to forskellige fotokvaliteter og jeg er slemt tilfreds.

plakat

Sumopix bad mig teste deres fotoplakater og jeg kiggede mig lidt omkring for at se, hvad jeg ville prøve af.

Jeg var tæt på at bestille blot en enkelt plakat i størrelsen 50×70 – en klassisk størrelse, der passer til rammer – men jeg besluttede af vælge en størrelse, som jeg kunne få to stk. hjem af i stedet. På den måde kunne jeg fremkalde et billede, som jeg vidste var en super kvalitet (det til venstre på fotoet) og så et billede, som er blevet redigeret en masse, ikke mindst beskåret en hel del. Hvis du nærstuderer plakaterne, kan du godt fornemme at den til venstre er den bedste både i skarphed og kvalitet, men jeg synes faktisk at den anden er ganske fin også. sumopix tjekker i øvrigt dit uploadede billede efter og “godkender” det, sådan at du ikke får noget hjem, som ser forfærdeligt ud.

fotoplakat1

Pris og kvalitet er helt i orden og jeg har tænkt mig at bestille flere plakater, som jeg kan have med, når jeg tager på markeder/messer med mine puder.

English recap: I tried Sumopix poster-diy and the result was great.

madplan

Follow:
Share:

3 Comments

    • 24. oktober 2013 / 10:39

      Ja ikke? Nu skal jeg bare have udvalgt nogle billeder og nok også lige have mit logo med på næste gang, men det bliver da super 🙂

  1. Katja Astrup
    24. oktober 2013 / 14:47

    Ja rigtig mange gange har jeg tænkt tanken men aldrig fået det gjort… Det ser brand godt ud, ønsker mig den venstre plakat på min væg ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.