Udgivet i 7 kommentarer

No. 0722 – Vores weekend i pomp og pragt

En ganske almindelig weekend var det, men helt almindeligt er det også, at vi forsøger os med hyggelig fællesmorgenmad og har to prinsessepiger, der elsker at strutte med skørterne. Det blev til en 1-årsfødselsdag, langsom morgenmad (ELSKER det), testning af nyt sengetøj og besøg hos mormor… og så alt det løse.

dans1
Strutskørterne er fra Danefæ // stribede leggins fra Pomp de Lux // lilla strømpebukser fra H&M // beige bluse fra Pomp de lux // bluse med hjerter fra H&M
dans14
Vi er bare vilde med Tip & Tap herhjemme

dans2 dans4

skål05

Skålene er fra Rosendahl og hedder Soft. Vi har i mange år haft den “gamle model” og brugt flittigt, men jeg kan nu godt lide den mere runde model her og så er kaffekoppen i øvrigt perfekt til en morgen caffe latte. Jeg fik lavet müsli fredag aften, så vi rigtig kunne smovse med vores morgen-skyr.

IMG_6453

dans3 dans6 dans10 dans11 dans13

Sengetøjet er fra Pomp de Lux og jeg vidste faktisk ikke, de lavede sengetøj, slet ikke til voksne. Jeg fik det i en goodiebag, selvom jeg ikke havde mulighed for at deltage i deres bloggerevent, som blev afviklet i det jyske for en måneds tid siden. Det var ret flot af dem, synes jeg, at sende mig en goodiebag, når nu jeg ikke kunne være der og jeg er super glad for sengesættet i økologisk bomuld. Det er super lækkert i kvaliteten og så er det pænt. Hvis ikke du allerede er fast kune hos Pomp de Lux (som jeg er), så kig forbi og se deres fantastiske udvalg af lækkert børnetøj. Jeg tør godt lægge hovedet på “bloggen” (fangede I den??) i en påstand om at kvaliteten er i orden – jeg er imponeret over hvor godt tøjet holder både at føle på og se på.

pomp01 pomp02 skål06 skål04

Jeg har desperat forsøgt at uploade et billede uden held. Det er min drømmestue, da jeg vil deltage i konkurrencen her. Jeg håber, det lykkes for sidste frist for at deltage er i morgen!! Har du deltaget?

English recap: Some captures from our past weekend. The girls love their dancing-skirts and their parents love to have a slow mutual breakfast. The crunch on the Skyr is homemade and I´ll admit it not all that healthy but very very tasty.

7 tanker om “No. 0722 – Vores weekend i pomp og pragt

 1. Hvor er de nederdelene fra? Det er da fantastisk meget “strut” i dem<3

  1. Ja der er total ballerina-garanti. De er fra Danefæ 🙂

 2. Smukke, smukke billeder…

  Jeg har overvejet om jeg skulle deltage, men kan ikke rigtigt overskue hvordan jeg skal gribe det an ;0)

 3. Dejlige billeder af dine skønne piger og det ser virkelig hyggeligt ud i dit hjem.
  Ja jeg har deltaget i Boshops konkurrence ligesom mange andre bloggere, man kan vel kun prøve i håb om at vinde, det kunne jo være fedt, hvis man bliver en af de heldige.

 4. Dansekjoler ER bare i høj kurs ved tøsepiger. Jeg bruger nogle gange dansekjole som lovning på dagens outfit for at få morgensure piger ud af sengen! Billigt trick, men det virker sgu. 😉

  Jeg har kigget langt efter det fine sengetøj på insta. Heldige dig. Pomps ting har jeg også været meget tilfreds med. 🙂

 5. Så skønne tøser og lækkert sengetøj :o)
  Min søn August har haft Pomp denim jeans i nogle år men der kommer altid hul/flænge på knæene så nu er de altså droppet igen, tror jeg har over 10 par liggende, øv. Ellers har vi også været super glade for Pomp til Silke men nu er hun altså vokset ud af deres størrelser og har fået en anden stil ;o)

 6. […] er gået med primært at værdsætte mit lækre sengetøj fra Pomp de Lux (det her) og endnu mere med at nyde mine lækre, sjove, fantastiske piger. Hold nu k… en fed alder de […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.