0
Bolig inspiration

No. 0723 – Min drømmestue

Yeayhhh, endelig lykkes det mig med upload af billede. Tænk at det skulle drille mig så ufattelig meget – har prøvet med mange formater, størrelser m.v.

Dette er mit bidrag til konkurrencen for bloggere, som BoShop har skudt igang. Ved du ikke, hvad jeg taler om, så læs om konkurrencen her. Hvis jeg vinder konkurrencen, vinder jeg et gavekort på 20.000,- kr – men jeg udlodder i så fald også 4.000,- af gavekortet til en af jer. Se mere her.

Lad mig præsentere min drømmestue…

min drømmestue_1

N2 loungechairs i massiv egetræ // Sissy kelimtæppe på væggen fra House Doctor // Block tæpper i “patchwork-lag” på gulvet fra House Doctor // Classic stofsofa // Lili sofabord med hvid bordplade fra Add Interior // Groggy gulvlampe // Stockholm loftlampe i kobber //

Mit bud på en drømmestue er påvirket af tidens store tendenser i boligindretningen, nemlig en overordnet lys indretning, typisk nordisk, hyggelig og varm med fokus på solide materialer. Jeg har brugt kelim og kobber for at tilføre charme og sjæl til min drømmestue. Generelt synes jeg, det er sjovt at lege lidt utraditionelt med artikler og indretning og f.eks. ved at “patchworke” tæpperne i lag på gulvet eller at hænge et tæppe på væggen, bryder man med nogle meget rene og traditionelle tanker omkring indretning, dog uden at resultatet virker outreret eller usammensat.

Jeg tror, jeg ville smide et lammeskind i en eller begge af loungestolene og så forestiller jeg mig ellers, at mine piger ligger på den store gulvhynde med deres bøger, jeg læser mine boligblade og blogger fra loungestolene – med en uanstændigt god kop kaffe naturligvis – og Morten får sofaen, hvor han kan slappe af og se fodbold.

Jeg håber, I kan lide min drømmestue, ikke mindst at BoShop kan lide den. Nu er det op til dem at udvælge deres favoritter, som I alle efterfølgende kan stemme på. Hvis jeg går videre, vil du så lægge en stemme på min drømmestue?

English recap: This is my dream livingroom and with this post I am entering the contest at BoShop.

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  Kamilla Vinther
  30. oktober 2013 kl 21:32

  Uh, en fin konkurrence! Sådan en slags påklædningsdukke-stue?

 • Reply
  Katja Astrup
  31. oktober 2013 kl 22:26

  Lækker stue, jeg håber du går videre og så skal jeg nok stemme på dig :o)

 • Reply
  cathrine
  5. november 2013 kl 15:16

  Lekkert! Stemt og håper du vinner 🙂

 • Reply
  No. 0730 - Vind gavekort på 4.000,- kr
  5. november 2013 kl 15:51

  […] Stem på min stue lige her – Hvis du har stemt, så læg en kommentar her til indlægget. Vinder jeg, så trækker jeg lod blandt kommentarerne. Mit fulde bidrag i konkurrencen, kan du se her. […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.