Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0726 – At sy uden snitmønster

Deler i dag et mislykket syprojekt med jer. Kjolen blev syet, mislykkedes, men blev dog taget i brug som sommer- og børnehavekjole.

Jeg har måttet langt tilbage i bloghistorien for at linke til det indlæg, som indleder til dette indlæg. Det indlæg kan du se her og bemærk venligst hvor NUTTEDE mine piger er.

For meget længe siden – fra en tid, hvor pigerne var mindst 10 cm. lavere, brugte sut og ikke talte i ord, men kun i tvillingesprog – syede jeg en kjole af to underskønne yndlingsstoffer. Kjolen blev noget møg, fordi jeg mente, jeg lige lige kunne kaste nogle sammen, sådan uden videre tanke på snit osv.

kjole_Anna

Foruden at være ringe i sin eksekvering og form, var den også anseeligt for stor, så siden hang den pænt på en bøjle og ventede på en knap i nakken, som jeg aldrig rigtig havde lyst til at sætte i… men jeg gjorde det i foråret, klippede den kiksede krave af og erkendte at den uperfekte kjole var ganske fantastisk for pigerne og så kunne de jo bare få lov at bruge den i stykker i børnehaven.

FRILAND8_ny

FRILAND5_ny FRILAND7_ny

Heldigvis er modellen ret så sød, så derfor slipper vi lige akkurat afsted med billederne, som vi tog på Frilandsmusset i Kgs. Lyngby, mens det stadig var sommer.

English recap: This dress was at first made a long long time ago. I first wrote about here and since it just hung and waited to be worn. I cut of the collar this spring and decided to let the girls use it and abuse it, since it was so pourly made anyway. The model wearing it is quite cute wich saves this post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.