Udgivet i 5 kommentarer

No. 0727 – Julepynt 2013 fra by.bak

i dag præsenterer jeg jer for dette års kollektion af grafisk julepynt. Tag godt imod det.

Så har vi krydset 1. november og derfor begynder jeg stille og roligt at sluse lidt jul ind på bloggen. Jeg skal nok holde lidt igen en tid endnu, men jeg kick-starter dette års jul ved at vise jer min produktion af julepynt til shoppen.

little trees_black_02 2013-10-09 23.19.49 little trees_black_01 Big Tree_black_thumbnail 2013-10-09 21.52.43 2013-10-09 21.50.25

 

De store vat-fyldte juletræer er blevet fornyet i forhold til sidste års produktion og fremstår i år mere slanke og har fået lidt neon-grafitti på også. De ligger pt. i hvid/sort/neon koral på shoppen, men der kommer også nogle beige og offwhite.

Hjerterne fra sidste år laver jeg ikke i år, men har i stedet kastet mig over nogle små grafiske træer i karton. De har fået tryk på begge sider og fås i to varianter, heholdsvis sort tryk og pudderfarvet tryk. Begge har en neon koral snor på. De ligger i sæt bestående af 5 stk.

Shoppen er blevet flyttet og fornyet og de nyeste produkter findes fremover her. Jeg håber, I synes om julepynten og vil hjælpe mig ved at sprede kendskabet til den.

English recap: This is my little collection on graphic decor for christmas. It´s all been handmade with silkscreens and you can read about it or simply make your purchase in my shop right here.

5 tanker om “No. 0727 – Julepynt 2013 fra by.bak

 1. Hvor ér det bare fint Dorthe ! Jeg synes specielt godt om de små ophæng på nederste billede.
  Jeg linker meget gerne til dig og dit juelpynt – jeg er selv juleglad 🙂

  I øvrigt – jeg hilste på dig til FK her i Århus. Det var mig med den lyserødt indpakkede baby på armen, og en stor pige og min mand ved siden af. Gad vide om du husker mig ? Jeg fik vist ikke sagt hvem jeg er da jeg hilste.

  KH Maria

 2. Hvor er de fine, og de træer kan jo hænge året rundt efter min mening.

 3. Rigtig flot det hele, Dorte!

 4. […] viste jer forleden dette års grafiske julepynt (her) og tænkte i kølvandet på det, at jeg ville vise jer lidt billeder fra vores julepyntede hjem […]

 5. […] bloggen her, men I synes også at være interesserede og glade for de ting, jeg laver. Indlægget her, hvor jeg viser min julekollektion frem, har fået så mange flere besøg, at det overstiger de […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.