Udgivet i Skriv en kommentar

No. 0729 – Dårligt nyt pakket ind i godt nyt

Jeg viste jer noget skønt sengetøj fra Pom de Lux forleden og mange af jer har spurgt til det siden. Jeg måtte grave mig igennem deres site og til sidst spørge min kontaktperson for at høre, hvordan man får fingrene i det skønne sengesæt. På min tur rundt på deres site, faldt jeg over nogle af de tøjnyheder, som jeg gerne ville finde en hylde til herhjemme og det fik jeg lyst til at dele med jer.

Pigetøj_pompdelux
1. Amsterdam dress / 2. Dayton dress / 3. Bangkok blouse / 4. Granada zip-fleece / 5. Cairo blouse / 6. Huntsville leggins / 7. London LS Tshirt / 8. Buffalo skirt / 9. Darwin cardigan / 10. Clarksville pants / 11. Cairo pants / 12. Donegal pants

London Tshirtsene er fast inventar i mine pigers garderobe og har været det siden de kunne hoppe i Pomp de Lux´ størrelser. De er super skønne, bløde, holder farve og form og er perfekte som “bare” bluse eller inden under tunikaer.

Normalt smider jeg ikke pigerne i rødt, men den bordeaux strikkjole er da skabt til julen lige om hjørnet.

Nå, men tilbage til sengetøjet. Desværre er der ikke godt nyt at bringe, hverken for jer, som er interesserede eller for mig, der ønsker endnu et… sengetøjet bliver ikke solgt og kommer ikke til det. De får det produceret til internt brug, men har besluttet at blive ved børnetøjet, som de nu engang er rigtig gode til, hvorfor sengetøjet ikke vil blive udbudt. Jeg beklager, at jeg fik “drillet” jer med det lækre syn og jeg vil nyde det ekstra meget, når jeg i aften putter mig under dynen.

pomp02

Mon ikke mange af jer allerede kender og handler hos Pomp de Lux, som jeg gør? Ellers kig forbi deres shop her, men pas på, for det frister.

English recap: Some nice examples of girls wear from the Pomp de Lux webshop. I´ve been doing a lot of shopping there since the girls were babies and I adore the designs but definately also the good quality. Take a look at their shop right here.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.