Udgivet i 1 kommentar

No. 0732 – Opgradering af børneværelset

Nå men der var jo en masse snak om børneværelser og så var det, at snakken blev afbrudt og parkeret fuldstændig sammen med den opgradering, som vi har taget hul på i pigernes værelse. Sådan er det desværre, når man ikke har tiden på sin side.

Når vi er gået i gang med at opgradere pigernes værelse, så er det fordi de er blevet store og i højere grad fordyber sig i legen. De vil rigtig gerne deres værelse, især når de har legebesøg, og vi vil gerne generobre nogle kvadratmeter i stuen til færre grundfarvede plastik”tingenoter”.

Hvad har “store piger” så behov for? Vi tænker plads til kreativitet, opbevaring af legetøj og mulighed for at slappe af. Pigerne er begyndt at interessere sig for bogstaver og øver sig i at stave deres navne. Med tvillinger tænker vi også meget på at det er tydeligt hvem, der ejer hvad. De går meget op i “mit og dit” og selvom de faktisk er rigtig gode til at dele ting, så skal de også have lov at have deres eget space.

Børneværelse
1. Lampe fra Ferm Living / 2. Pude H&M Home / 3. Elefant til væggen fra H&M Home / 4. “Pirum parum” plakat fra Fine Little Day / 5. ABC plakat fra Fine Little Day / 6. Opbevaringskasser i træ fra Sebra / 7. Kanintæppe fra H&M Home / 8. Bobbles tumlemøbler i finérudtryk / 9. Geos table fra We Do Wood

Status pt. er at vi er i gang med at fjerne jungletapetet. Det ser herrens ud, men inden længe er vi klar til at fylde huller ud og male, hvorefter jeg skal have et ordentligt overblik over, hvad der skal ske i rummet. Tænk at jeg endnu ikke har en specifik plan – det er altså ukendt farvand for mig.

1377455_534423599972409_70711241_n

Faktisk skylder jeg jer flere lækre updates, bl.a. noget med lækre online magasiner, lækre designnyheder fra Room Copenhagen og by Lassen og jeg har faktisk også lovet jer et ekstra kig på min brudekjole. Jeg LOVER det hele er på vej til jer og det bliver godt! Foreløbigt vil jeg bare ønske jer en helt igennem fantastisk weekend og så håber jeg stadig, at der er nogle af jer, som vil hoppe herover og stemme på min drømmestue. Det tager ikke mange sekunder 🙂

English recap: We are working on an upgrade in the girls room. They are now big enough to get social in their own room and we are very wxited by the thought of not having quite as much toys in the livingroom. These are some investments to concider if you are too working on a kids room.

Have you stopped by here to vote for my dream livingroom? I need all the votes I can get, since I am sharing the price if I win (read this post)

1 tanke om “No. 0732 – Opgradering af børneværelset

  1. Jeg er helt vild med elefanten, men kan ikke finde den på h&m home. Vil du mon linke til den? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.