Udgivet i 1 kommentar

No. 0734 – Min blog og jeg (pluk en høne)

Jeg trænger til en alvorssnak med min blog, for vi er bestemt ikke på bølgelængde for tiden. Billeder, der er hundrede år om at komme til syne, billeder, der aldrig kommer til syne, billeder, der ikke kan uploades, indlæg der udgives, selvom de er kladder, links, der forsvinder… jeg kunne blive ved.

Det er uden tvivl fejl 40, så ikke et ondt ord om WordPress, men jeg må sande, at jeg nok har fået kastet mig ud i en forkert version, idet jeg nu sidder med et admintool der nærmest kræver, at jeg er html-ekspert. Det er jeg ikke, kan lidt, men jeg synes ærlig talt ikke, det er der jeg skal lægge mine kræfter, så nu må jeg tage action.

Jeg håber virkelig inderligt, I bærer over med mig og tjekker ind for at se indlæg til trods for de uhentsigtsmæssigheder, I måske oplever derude. Jeg får det fikset, snarest!

I øvrigt vil jeg gerne vide, hvis der er udfordringer for nogle af jer med kommentarfeltet. Hvis ikke I kan kommentere af en eller anden grund, så er I velkomne til at sende mig en hilsen på facebook eller på mail by.bak(a)hotmail.com.

Jeg er godt og grundigt blevet overhalet i Boshopkonkurrencen, så jeg står ikke til at vinde. Jeg havde ellers set frem til også at kunne MONSTERforkæle en af mine altid trofaste læsere med et stort gavekort. I kan nå det endnu – afstemningen slutter den 15. november, så smut lige over og læg din stemme og skriv efterfølgende en kommentar her, så du er med i lodtrækningen.

Ønsker alle en glad dag.

English recap: I am experiencing technical problems with the blog at the moment and I am working on a solution. Please stay tuned even if the picture upload is slow and some links are out of tune. Grrrr…. wish you a happy day

1 tanke om “No. 0734 – Min blog og jeg (pluk en høne)

  1. Er ikke sikker på det kun er en fejl 40 🙂 Min browser har nemlig også tit svært ved at indlæse din blog og nogle gange fryser den helt, når jeg har åbnet den og jeg bliver nødt til at lukke hele sessionen ned og starte forfra. Så måske det hænger sammen med de problemer du oplever?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.