Udgivet i 2 kommentarer

No. 0737 – Dit og dat og godt design

Vi kører på naglerne her hjemme for tiden og jeg prøver at få plads til alt lige fra pigernes små udbrud af såvel lykke som hysteri, blog-eventyr og en masse nye, hjemmets almindelige vedligeholdelsesopgaver og spændende udfordringer på jobbet. Edderkoppen har Freja lavet i børnehaven og det er vist første jeg nogensinde decideret har fundet noget edderkoppelignende hyggeligt.

room4

For et par fredage siden var jeg til event i Illums Bolighus. Designer Ole Jensen præsenterede i samarbejde med ROOM Copenhagen en smuk og enkel serie af melamin, som jeg faldt for, fordi linjerne og udtrykket snyder øjet til at tro, der er tale om keramik. Ole Jensen har da også drejet alle items i keramik, hvorefter man har “oversat” modellerne til filer. Ole Jensen sagde selv, at han med sine produkter ønsker “tydelighed frem for alt”. Det synes jeg, han lykkes med og serien er smuk såvel i sine farvekombinationer som udtryk.

room1

Karkluden med de fine overskæg har jeg fundet i Tiger og tænk engang at så lille en ting, kan vække så stor begejstring i en hverdag. Jeg er vild med dem!

room3 room2

Jeg har et par ting klar til en advents give away, så følg med på bloggen, hvis du vil have muligheden for at vinde lidt Ole Jensen-design for ROOM Copenhagen.

Jeg var i hyggeligt selskab af Anne og Vicki og vi svingede så godt, at vi endte på Sticks´n´Sushi, inden vi skiltes igen. Det behøver ikke være sidste gang, at jeg ser de to 🙂

room5

English recap: I was happy to be a guest at an event for ROOM Copenhagen a while ago. They introduced a new line by Ole Jensen who designed a really simplelined and lovely line. I love how you almost believe its made of porcelain but really its melamin. The girly spide Freja made and eventhough I´m ussually terrified of spiders I absolutely find this one adorable.

2 tanker om “No. 0737 – Dit og dat og godt design

  1. Tak for en hyggelig dag Dorte og ja det kunne være hyggeligt at mødes igen:)

  2. […] Jeg introducerede jer for nylig for den smukke og enkle kollektion af Ole Jensen for Room Copenhagen. Indlægget kan du se her. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.