0
Dame-halløj

No. 0739 – Et spændende samarbejde

Jeg har indladt mig på et lidt udfordrende, men også meget spændende designsamarbejde. Nanna, som lavede min brudekjole, er vanvittig dygtig til at lave snitmønstre, der passer til kvinder. Hendes æstetik er simpel og fin og hun lægger vægt på grundighed. Da hun spurgte mig, om jeg havde lyst til at lave to designs sammen med hende, blev jeg meget stolt og glad og jeg fik blod på tanden. Resultaterne skal gerne blive konkrete i løbet af foråret 2014.

Designsamarbejdet skal ende ud i to snitmønstre, som udover at være til at gå til for alle med en symaskine, skal rumme muligheder for at gøre designet “sit eget” med tilpasningsmuligheder. Jeg har et ønske om at designet kan sidde godt på kvinder, der har været gravide og dermed ikke har “perfekte mål” og så vil jeg være sikker på, at man med simple skift af materialer kan ændre udtryk med brug af det eksakt samme snitmønster.

Vi er i fuld gang (mest Nanna, for jeg har leveret depechen videre til hende), og jeg har lyst til at vise jer lidt af min inspiration.

Inspiration

Nanna bad mig tænke på to designs, som stærkt repræsenterer mit univers. Det måtte jeg så lige tænke over, da det ikke sædvanligvis er noget, jeg går og er bevidst om. Jeg kom dog frem til at der inde i mit hoved er meget grafisk og linjefast samtidig med enormt tøset og pastelfarvet. Du kan ikke ud fra inspirationscollagen regne dig frem til de to snitmønstre, som vi arbejder på, men når de engang er færdige og klar til at blive vist frem, håber jeg, I vil kunne genkende udtrykket og universet. Nanna stiler efter at have det hele klar til foråret og det meget fikse hun gør, er at hun vil lave video tutorials til sine snitmønstre.

Hvad synes I om inspirationen og lyder det ikke bare spændende? I kan læse mere konkret om hendes ønske med samarbejdet lige her.

English recap: Nanna who made my wedding dress asked me to design to patterns that she could create with a reference to my universe. It made me think a lot about what my universe actually is – never really considered that… I found out that inside my head every thing is simple lined, graphic but yet very girly with pastels and glitter. I delivered my to prefered designs to Nanna who is now working on the patterns expecting to be ready the upcoming spring. This is my inspirational board.

Du kunne også være interesseret i

7 Kommentarer

 • Reply
  anne
  18. november 2013 kl 9:53

  Ihh hvor spændende!!! Og synes inspirationen ser super, super fed ud!!!
  Lækkert!

 • Reply
  Louise Oest
  18. november 2013 kl 10:02

  Det lyder godt nok spændende 🙂 glæder mig til at høre mere 🙂

 • Reply
  Julie
  18. november 2013 kl 12:45

  Jeg tænker at det næsten må være noget med en nederdel 🙂
  Lyder spændende!!!
  xoxo

 • Reply
  Sine Smed
  18. november 2013 kl 21:31

  Det lyder som et fantastisk samarbejde, Jeg glæder mig til at se hvad det ender med. Det kan kun blive godt efter at have set hvor flot din brudekjole blev.

 • Reply
  Katja Astrup
  18. november 2013 kl 21:41

  Hvor lyder det bare spændende :o) Jeg glæder mig til at se mere..

 • Reply
  No. 0828 – Forårsfryd og inspiration
  11. februar 2014 kl 8:34

  […] At komme i mål med designsamarbejdet mellem Nanna og jeg. Det glæder jeg mig virkelig til … læs om det her […]

 • Reply
  No. 0853 – Findes det perfekte snitmønster? | by.bak interior & lifestyle
  17. januar 2015 kl 16:06

  […] så sammenfatter den altså de to designs, som jeg har lavet til Nanna. I det tidligere indlæg (her) kan du se collagen og læse mere konkret om samarbejdet og resultaterne, som er på […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.