Udgivet i 3 kommentarer

No. 0741 – Jeg har de bedste læsere ever

I har simpelthen taget mig med storm, og tømt hylderne for grafisk julepynt. Der er kun få tilbage, men der fyldes op igen.

Jeg er simpelthen så glad og heldig. Ikke nok med at I er mange, der har lyst til at kigge mig over skulderen ved at følge bloggen her, men I synes også at være interesserede og glade for de ting, jeg laver. Indlægget her, hvor jeg viser min julekollektion frem, har fået så mange flere besøg, at det overstiger de fleste af mine give aways. Det er helt ufattelig dejligt at se, så det skal I alle have tak for!

Det kan da også ses på shoppens hylder, for jeg er simpelthen løbet tør for de sorte “Little trees”, hvilket jo på en måde er en slags katastrofe, fordi jeg absolut påtænker at have flere sæt med på FINDERSKEEPERS d. 8. dec. i København. Pt. er der kun “Big Trees” og “Little nude trees” i shoppen, som du kan besøge her.

Big Tree_black_thumbnail

2013-10-09 21.50.25 2013-10-09 21.52.43

English recap: I can´t believe how many visits this post has had now. My Christmas Collection seems to be welcomed very good and it makes me absolutely happy. It also shows in the shop, since its sold out of the Little Black trees. Hopefully they´re coming right up Again though… go to the shop here.

3 tanker om “No. 0741 – Jeg har de bedste læsere ever

  1. Hej Dorte. De fine træbilledrammer, hvor har du købt dem?
    Jeg har længe ledt efter dem, fordi jeg synes de er så flotte men har ikke kunne finde dem til en rimelig pris.
    Kh. Mie

  2. Det er da også det bedste kompliment at der er så meget rift om tingene. 🙂

  3. FEDT og fede ting. Knus og god søndag xxx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.