0
Bolig inspiration Juleinspiration

No. 0742 – Se Illums Bolighus´ vindue blive til…

Jeg ELSKER, og jeg mener virkelig ELSKER, vindueskiggeri hos Illums Bolighus. Altid gennemført og ekstraordinært, ikke mindst i julen. Derfor er jeg da også mildest talt begejstret for denne lille film, hvor man får et indblik i alle forberedelserne og udførelsen af juleudstillingen i år. Se filmen her – det er helt og aldeles umuligt ikke at blive begejstret.

Illums_julia

Billedet er taget af Julia Runge

Jeg skal have trukket en vinder i lodtrækningen om et Faunascape, så det lover jeg at vende tilbage med snarest muligt. Rigtig dejlig dag derude 🙂

English recap: Danish designstore Illums Bolighus has the most exquisite window decorations, and at christmas they just explode into flamboyant beauty. This movie gives you an opportunity to follow the decorating process and I can guaranty you will love it.

 

 

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Vicki
  21. november 2013 kl 9:58

  Det ELSKER jeg også, jeg må se filmen:) Jeg plejer altid at tage en fri dag i december og rigtig hygge på Strøget… det mangler vi jo herude på landet…..:)

 • Reply
  Frenchilicious
  21. november 2013 kl 13:39

  Tak for kigget. Der er lidt langt “hjem” til Illum hernede sydfra, men jeg elsker også bare deres vinduer til jul 🙂
  – Kathrine
  http://www.kateinfrench.wordpress.com

 • Reply
  Sannah
  22. november 2013 kl 12:46

  Ekser bare generelt Illums udstillinger…
  Bare synd at Århus butikken ligger så langt ude, og slet ikke har det samme magiske over sig…

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.