0
Bolig inspiration

No. 0743 – En kreativ eksplosion

Når det kreative rod overstiger sund fornuft, må man finde ind til den nerve, der kan genere motivationen til at rydde op. I mit tilfælde motiveres jeg af andres smukke løsninger, så dem deler jeg med jer i dag… måske I også har brug for et skub?

Det er længe siden, jeg gav jer et lille kig til mit kreative arbejdsrum herhjemme. Desværre er tiden ikke på min side og jeg har simpelthen ikke kunne prioritere at komme på plads i rummet. Desværre betyder det, at der til evig tid roder derinde og jeg kun lige akkurat kan sætte mig ved symaskinen. jeg er desperat og da vores børneværelsesprojekt hænger sammen med mit værelsesprojekt (lang forklaring, men noget med plads, skabsmuligheder m.v.) så har jeg været bremset i at finde en god løsning. Nu skal det være slut – jeg har taget en lederbeslutning og nu gøres der noget ved sagen.

I må vente med at få et kig, da jeg ikke har haft kameraet i hånden i dagslys, men I kan få lov at se lidt af det, som har insprieret mig til at komme i gang med den gode løsning. Billederne er jeg faldet over diverse steder på nettet, men ved ikke hvem de “tilhører” desværre. Sig endelig til, hvis nogen af jer ved det.

stilleben-sort-hvid-indretning White-home-office_livingetc_com bolaget.dk all-white-home-interior-design-13

En pige med meget ragelse (her taler jeg om mig selv) må jo ty til fornuftige OG pæne løsninger ikke?!

English recap: I found these pictures online and got inspirered to fix my own creative workspace. Its a process and when I get some cameratime in daylight, I will shoot some pictures to give you a headsup on the project.

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.