0
Uncategorized

No. 0747 – Vinderen af et smukt Faunascape

Pyhh det der tælleri efter en give away… det er altså ikke den sjoveste del af “opgaven”, men heldigvis fik jeg engageret hjælp på Facebook hvor nummeret 12 løb med en kneben sejr. Bag det tal gemmer sig vinderen, som jeg vender tilbage til om et øjeblik.

Kun en kan vinde desværre, så som sædvanlig vil jeg sige mange tak til de 111 af jer, som deltog uden at løbe med gevinsten. Håber, I deltager igen ved næste give away, som i øvrigt er lige om hjørnet og kan bidrage til hjemmets hyggestunder.

giveaway_klar

Vinderen, den der gemmer sig bag tallet 12, har desværre ikke efterladt sin mailadresse, så nu håber jeg, du er vaks og henvender dig til mig på mailen by.bak(a)Hotmail.com. Hvis ikke jeg hører fra dig inden 3 dage, lader jeg gevinsten gå i omtrækning, men det håber jeg selvfølgelig ikke, det kommer til (åhhh det ville være så ærgerligt).

Tillykke til:
Anne

Åh, “you & Me” er så fint typografisk. Og så kunne jeg da selv tilføje en lille guldfisk også (:English recap: The Winner of a beautiful Faunascape is Anne WHO didn´t leave her email. Hopefully she will contact me but if not within three days, I will make a new draw. Thanks to every one of you who entered and showed your interest for this lovely Danish design.

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

  • Reply
    Anne
    24. november 2013 kl 14:28

    Ej øv, jeg er en klovn. Men jeg har sendt dig mail (:

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.