Udgivet i 2 kommentarer

No. 0748 – Om bare ben og at gå i vinterhi

Drømmer om sommer outfits og brune ben. Derfor ser jeg tilbage på favoritstilen fra den passerede sommer.

Jeg bladrede igennem mine instagrambilleder og blev ramt af længsel ved synet af mine bare ben i sommerkjoler. Kender I ikke det, at man lige når at lande i en sæson og så skal man allerede tilpasse sig en ny. Nogle af mine sommeroutfits nåede jeg altså slet ikke at benytte mig nok af, går det lige op for mig, og nu er det jo for sent.

Her er et par outfits som bare ikke dur med strømpebukser, så øv at man må parkere de outfits i nu rigtig lang tid.

outfit
Cardigan fra Custommade // Kjole fra Margit Brandt (gammel) // Sko fra Friis & Co (gamle) // Ring fra Ruby Baby
outfit
T-shirt fra H&M // Nederdel fra H&M (gammel) // Sko fra Jette Riis
ce261c5a0a2811e3b55422000a9f1377_7
Top fra Margit Brandt // Bukser og cardigan fra H&M // Sko fra Jette Riis
kjole_endelig
Kjole fra H&M

Vintergarderoben hos mig er enormt hyggeligt og knap så feminin. Jeg håber, at jeg i år kan skbbe lidt flere fine ting ind, så det ikke bare bliver flade boots, skinnyjeans og hyggelige cardigans. Mit bedste forsøg endnu er dette med røde-kors-kjolen og kærestens sweater samt stiletter. Hvad gør I andre, når det bliver vinter? Går I også i hi, ligesom jeg gør?

outfit
Kjole second hand // Sweateren er kærestens gamle // Sko fra H&M (gamle)

English recap: I am definately much better at dressing myself in the summertime and find it so hard to get Winter cosy without loosing the light feminine style, but the dotted secondhand dress with stiletos andthe boyfriends sweater was a good try to not be too Winter borring. What do you do stylewise during Winter?

2 tanker om “No. 0748 – Om bare ben og at gå i vinterhi

  1. Og du har altså pæne ben!! 😉 Det er Super fine outfits, jeg har aldrig været vild med lilla, tror slet ikke jeg ejer noget i lilla, men farven vokser på mig… 🙂 Den gule nederdel er fantastisk – du ser skøn ud Dorte! Go uge til dig. kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.