No. 0749 – Design with light Give Away

Lækre give aways har jeg flere af for tiden, det er jo jul snart, så mine dejlige læsere skal selvfølgelig have muligheden for lidt forkælelse. Denne give away er et samarbejde med Holmegaard, som har redesignet deres klassiste kammerstage og gjort den nutidig.

Personligt har jeg fået øjnene op for Holmegaard på ny det seneste års tid. De har jo i mange år været kendt for deres glas og design og jeg er vokset op med at det rigtige på ønskesedlen var Holmegaard. I mine unge år syntes jeg dog at det blev lidt for “mor-agtigt” og siden holdt jeg egentlig ikke så meget øje med, hvad der kom fra firmaet. Lige indtil jeg så deres hurricane, den med læderhank og en smuk og simpel organisk form. Der gik det op for mig, at Holmegaard ville mig og min målgruppe 🙂

Nu har det gjort det igen. Karlekammerstagen er en skandinavisk klassiker, og den får nu comeback takket være Maria Berntsens nyfortolkning. I rendyrket skandinavisk design skabt i glas og kernelæder er den mobile lyskilde smuk på bordet og i vindueskarmen – eller sæt fire på rad og række som en alternativ adventskrans tilsat grønt og kogler. Holmegaard har kaldt stagerne for Design with light.

Holmegaard give away

Stagen fås til kertelys eller bloklys og den heldige vinder får selv lov at vælge, hvilken slags, der ønskes tilsendt.

Large

 

Da vi julen igennem skal nå flere lækre give aways, bliver denne afviklet noget hurtigere, end vi plejer, så sidste chance for at deltage er på næste torsdag d. 5. december, hvorefter jeg annoncerer en vinder hurtigst muligt.

OBS! De seneste gange, jeg har trukket en vinder, har vinderen glemt at skrive mailadressen. Jeg bruger en del tid på at komme i kontakt med vinderne, så HUSK nu at skrive din mail, hvis ikke du vil risikere at jeg skal trække en anden vinder, fordi jeg ikke kan kontakte dig. Hvis du har en blog, som der linkes til i kommentaren, er det også fint nok.

Nu til reglerne:

 • Læg en kommentar med kontaktinformation (brug evt. (a) i stedet for snabel-a, så fanger spamrobotterne dig ikke).
 • I kommentaren skal du skrive, om du vil vinde til bloklys eller kertelys samt hvor stagen skal flytte ind.
 • Jeg bliver glad for at høre, om du er fast læser på bloggen, men der er ikke krav om at være det eller for så vidt om at informere om det.

English recap: Win this lovely candleholder from danish Holmegaard. Enter by leaving a comment with information on wether you would prefer the candle light or the block candle. Remember to put your e mail or a link you your website, so I can get in contact with you, if you should be the lucky one. Last chance to enter i dec 5th.

The chamber candlestick is a Scandinavian classic now getting a comeback in Maria Berntsen’s new interpretation. In pure Scandinavian design, this mobile light source has been created in glass and full-grain leather and is beautiful both on a table or in a window – or four in a row with cones and greenery make a great alternative advent display.

madplan
Follow:
Share:

109 Comments

 1. Karina
  26. november 2013 / 8:52

  Jeg er fast læser og nyder at følge med 🙂
  Jeg er helt vild med stagerne og ønsker mig en til bloklys.
  Mvh Karina
  fruandreasen@gmail.com

 2. 26. november 2013 / 9:10

  Så smuk! Jeg vil da gerne vinde sådan en, til bloklys. Den skal bo i mit soveværelse i vindueskarmen!

  • Marian
   1. december 2013 / 17:06

   Vil vildt gerne vinde en til kertelys – en skøn julegave til at forkæle min søde mor med, da hun altid er der for mig.

 3. Katrine
  26. november 2013 / 9:26

  De er bare så fine enkle og lækre. Hvis jeg er den heldige kunne jeg tænke mig en stage til bloklys, som kan stå på vores spisebord og som jeg kan tage med mig ind i stuen når ungerne er puttet og jeg skal nyde stilheden i sofaen 😉
  katrinefoens(a)gmail,com

 4. Heidi kjeldgaard
  26. november 2013 / 9:28

  Er selvfølgelig fast læser af bloggen, følger dig på bloglovin. Vil rigtig gerne vinde stagen til kertelys.

  Hilsen Heidi ( heidilethsnabelastofanet.dk)

 5. 26. november 2013 / 10:15

  Jeg er vild med læderdetaljen og ønsker mig den til bloklys, som skal pynte vindueskarmen. Følger dig gennem bloglovin.
  prinsessesuh (a) gmail.com

 6. Maja
  26. november 2013 / 10:34

  Super smukke stager… Jeg vil gerne vinde stagen til kertelys 🙂 den må gerne flytte ind her hjemme 🙂 den ville også være super smuk her i december med lidt julepynt….

  maja3012 (a) hotmail (.) com

 7. Alice
  26. november 2013 / 11:10

  Jeg vil da rigtig gerne vinde den fine kertestage, så jeg krydser fingre.

 8. Henriette Gohr Lauridsen
  26. november 2013 / 11:33

  Du har ret – Holmegaard er noget man skal til at kigge efter (igen)! 🙂
  Jeg er ret vild med stagen til bloklys, så hvis jeg vinder, skal den klart flytte ind i min lille stue – måske den kan få en plads på det lille sofabord 🙂

  Jeg har længe fulgt din blog længe og NYDER hvert blogindlæg!

  Henriettegohr(a)gmail.com

 9. Bettina
  26. november 2013 / 11:41

  Åhh så fine… skulle jeg være så heldig skal stagen flytte ind ovenpå pejsen i stuen… ofte er det nemlig lidt for omstændeligt at tænde op i pejsen, men alligevel super hyggeligt med levende lys, så der ville den passe perfekt 🙂
  – Og ja, din blog er så fin, så her er jeg nødt til at komme på besøg jævnligt 😉
  Mvh. Bettina (begaan(a)gmail.com)

  • Bettina
   26. november 2013 / 11:44

   -og så glemte jeg at jeg ønsker mig stagen til kertelys 😉

 10. 26. november 2013 / 12:47

  Flotte, flotte stager – jeg er enig med dig, Holmegaard har også fået en revival hos mig 🙂 Jeg ønsker mig en stage til bloklys. Den skal stå og lyse op i vindueskarmen i stuen og pynte i de mørke måneder der allerede er startet! Jeg har “fundet dig” og dine flotte ting via IG og er af den vej blevet opmærksom på din blog.
  Mvh Cathrine (mail.cathrinehs(a)gmail.com)

 11. 26. november 2013 / 12:52

  Jeg kunne godt tænke mig den til bloklys, hvis jeg skulle være den heldige. Den skulle nok flytte ind hos mig selv, men jeg kunne også forære min mor den, som er storforbruger af lys i alle afskygninger, så den kunne hun godt finde en fin plads til.

  Jeg følger dig via Bloglovin 🙂

  /HelleD.
  hdl10(a)live.dk

 12. 26. november 2013 / 12:54

  Jeg vil blive rigtig glad for at vinde Design with light til kertellys. Hvis jeg er heldig, skal den stå i udestuen i det hus jeg flytter i til januar. Der vil den smukke stage passe perfekt ind.

 13. Lise Hauerslev
  26. november 2013 / 13:00

  Hvilken fin stage 🙂

 14. 26. november 2013 / 13:04

  Sådan en stage til kertelys må gerne komme og bo her i min stue!

 15. Hilde
  26. november 2013 / 13:10

  Jeg er en begejstret følger både her på bloggen, Facebook og på Instagram. Jeg er fuldstændig vild med denne stage til bloklys. Den vil pynte så utroligt på mit nye hjemmekontor, hvor jeg skal bruge mange timer de næste år ved min ph.d. skrivning 😉 Krydser fingre for heldet er med mig. Det kunne være en dejlig ekstra 30 års gave!!
  Bedste hilsener Hilde, hu572(a)Hotmail.com

 16. 26. november 2013 / 13:24

  Så smuk – dem havde jeg ikke lige set før nu. Svært at vælge – men jeg tror det skal være til bloklys – hos mig er det i hvert fald årstiden for det. Den skal stå på mit lille hjørnebord i stuen.
  Anette – asidor(a)gmail.com

 17. Kirsten Aakerman
  26. november 2013 / 13:27

  wow de er smukke de stager .Ville nok ønske mig den til kertelys for er det jeg mangler
  kh
  kirstenaakerman(a)hotmail.com

 18. Stine Benche
  26. november 2013 / 14:34

  Følger interesseret med og er flere gange blevet inspireret med ideer til eget hjem, du har så fed en stil 🙂 jeg ville SÅ gerne vinde den til bloklys, ville pynte i mit vindue 😉 s_benche(a)yahoo.dk

  • 26. november 2013 / 18:58

   Du er så sød Stine, dejligt at høre du kan bruge mine ideer til noget… måske jeg skal have lov at se billeder af dit hjem en dag? Du er velkommen til at sende et par på mailen, hvis du har lyst 🙂 Klem fra Dorte

 19. 26. november 2013 / 14:55

  Jeg er fast læser, og elsker din blog. Hvis jeg vinder skal det være med Kernelys.
  Kh. Mette
  Mettelindberg83(a)gmail.com

 20. Anja
  26. november 2013 / 15:12

  Hvor er de fine! Ønsker mig den til kertelys. Jeg følger trofast din blog via bloglovin 🙂

 21. Tenna
  26. november 2013 / 16:37

  Wauw lækker give away. Jeg vil gerne vinde bloklys og den skulle stå i min vindueskarm el på sofabordet og give julehygge☺️
  Jeg er fast læser

 22. Dýrleif
  26. november 2013 / 17:28

  Gorgeous products! I would love the candle light (kertelys)! I follow you on bloglovin and read every single post (I’m mustering up the courage to write my comments in Danish) 🙂

  Dýrleif
  dyrleiff(a)gmail.com

  • 26. november 2013 / 18:56

   Hej Dyrleif… tak for din søde kommentar, hvor dejligt at høre og du skal være velkommen med danske kommentarer. Selv med småfejl vil det være super sejt eller du kan lave en dele-ordning… halvt dansk og halvt engelsk? 🙂

 23. 26. november 2013 / 17:41

  Jeg vil super gerne deltage. Er mest til bloklys og de skal flytte ind i min stue. Jeg er selvfølgelig fast læser hos dig Dorte

 24. Trine Strandgaard
  26. november 2013 / 17:46

  Ej, har kigget på dem mange gange – de er så fine 🙂 Jeg vil gerne have det til bloklys, og jeg ville forære det til min mor, så det kunne stå på skænken derhjemme – hun ønsker sig den nemlig også rigtig meget.
  Jeg har fulgt din blog længe, og jeg nyder at læse med. Vh Trine Strandgaard, trine.strandgaard(a)hotmail.com

 25. 26. november 2013 / 18:08

  Jeg er naturligvis fast læser af din skønne blog 🙂 Jeg vil rigtig gerne vinde en til bloklys, det er godt nok en smuk stage synes jeg.
  s.vilsboell@gmail.com

 26. 26. november 2013 / 18:53

  Super fin stage:) jeg vil gerne være med i kampen og vil elske at ha’ kertestagen stående på sofabordet!
  Annepoerksen(a)gmail.com

 27. 26. november 2013 / 19:27

  Vi har faktisk fået os en lille Holmegaard samling herhjemme, og denne til bloklys ville da passe så godt ind ved siden ad de andre på vores reol i stuen. Er naturligvis fast læser 🙂

 28. Helle Rick
  26. november 2013 / 19:47

  Jeg følger lystig med på din blog 🙂
  Jeg ønsker stagen til bloklys. Jeg har også forelsket mig vildt i Hurricane med læderhank. Alle størrelser er på min ønskeseddel både til jul og fødselsdag 🙂
  hri6400(a)gmail.com

 29. Louise Huss
  26. november 2013 / 19:58

  God aften. Jeg vil gerne have dem begge, men hvis jeg kun må vælge en skal det være den til bloklys.
  Venlig hilsen Louise

 30. Caroline
  26. november 2013 / 21:15

  Jeg vil ønske mig en til kertelys og den skal stå i min køkkenvidueskarm.
  Takket være bloglovin er jeg trofast læser 😉
  Cmd(a)get2net.dk

 31. mette
  26. november 2013 / 21:19

  Uh jeg er med på kertestagen.er vild med læderdetaljen.

 32. Natassia
  26. november 2013 / 21:26

  Den er så fin, jeg ville elske at have den til bloklys stående i min dybe vindueskarm!

  Jeg følger med via bloglovin 🙂

 33. 26. november 2013 / 21:28

  Jeg er fast læser, og jeg nyder at følge med i dine indlæg. Både de mere personlige, og dem der handler om bolig. Jeg vil rigtig gerne vinde stagen til bloklys. Den skal stå på sengebord, da jeg syntes stilen passer perfekt til dette rum.
  Mange hilsner
  Lone (loneromby@hotmail.com)

 34. Maria Seidelin
  26. november 2013 / 21:52

  Følger dig fast 🙂

  Kertelys hvis jeg er heldig 🙂

  Kh Maria Seidelin

 35. Cille
  26. november 2013 / 21:52

  Fast og glad læser:-) ønsker mig til bloklys.
  God aften herfra, Cille

 36. 26. november 2013 / 21:55

  Kertelys-stagen tror jeg 🙂 og jeg følger med her hos dig

 37. Sidsel Bech-Petersen
  26. november 2013 / 22:03

  Jeg har købt et fint kalenderlys fra Holmegaard – men jeg kan ikke finde ud af at lave en dekoration med den! Kan nu se, at den passer perfekt ned i stagen til bloklys, så det vil gøre min december meget lettere, hvis jeg kunne stille den der!
  Så skal den stå og lyse hver morgen, når vi spiser morgenmad med børnene.

  Jeg har aldrig besøgt din blog før, men faldt over den netop nu ved et tilfælde – den er føjet til min blogroll nu!

  /Sidsel – sidselbech(a)gmail.com

 38. Signe
  26. november 2013 / 22:39

  Såfremt jeg er den heldige, ønsker jeg mig den til bloklys 🙂

 39. Lene
  26. november 2013 / 23:38

  Jeg vil vildt gerne have den til kertelys til at flytte ind i min stue på et gammelt bord, der står ved et vindue, så den vil kunne nydes både indefra men også udefra.
  Lene I.

 40. Rikke Jensen
  26. november 2013 / 23:42

  Godaften, jeg vil gerne vinde en til bloklys. Den skal stå på vores spisebord, og være tændt ved vores morgenmåltid og når vi indtager aftensmanden. Måske den skal pynte på mit bord juleaften 🙂
  Følger din blog og du inspirerer mig ofte.
  Mange hilsner
  Rikke

  rikke.bjensen@hotmail.com

 41. 27. november 2013 / 4:14

  Jeg følger via Bloglovin’
  Stagen til bloklys er min favorit. Den skal klart stå i mit stuevindue, hvis jeg skulle være så heldig at vinde. X’er ialtfald fingre ;-D

 42. Stine
  27. november 2013 / 7:35

  Jeg er med! 🙂 Jeg er mest til bloklys 🙂

 43. 27. november 2013 / 9:45

  Jeg er fast læser og.ønsker mig stage til kertelys, hvis jeg skulle være heldig.
  KH Camilla
  c1amillahtc @gmail.com

 44. Julie Jensen
  27. november 2013 / 10:03

  Følger dig via bloglovin 😉 vil gerne vinde til bloklys og den skal jo på mit lange egetræs spisebord 😉

 45. 27. november 2013 / 10:22

  Hvor er de smukke.. Hvis jeg var så heldig at vinde, så ønsker jeg mig den til kerte lys og den skulle flytte ind på klaveret.. Den ville være så smuk der.. 🙂

 46. Pia Marek Nottelmann
  27. november 2013 / 12:30

  Den flotte stage til kertelys skal stå i sønderborg inde i min hyggelige stue. Når pigerne sover trygt kan jeg sidde og nyde stilheden og livet i skæret fra stearinlyset.
  Følger selvfølgelig med i din blog.

  Hilsen fra Pia

 47. Emma Holm
  27. november 2013 / 13:12

  Hvor er de bare fine. Jeg vil rigtig gerne vinde en til kerte lys, og den skal stå på et lille bord ved siden af mit gamle karlekammer skab
  Knus Emma Holm
  emmakholm@hotmail.com

 48. Louise
  27. november 2013 / 13:13

  Superflotte! 🙂
  Jeg ønsker mig stagen til kertelys – hvis jeg blev den heldige, skulle stagen pynte på mit sofabord.

 49. Marlene Høj
  27. november 2013 / 13:54

  Hvor er de fine! Stagen til bloklys må gerne flytte ind i vores stue og skabe lys og hygge 🙂
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

 50. Betty Jacobsen
  27. november 2013 / 14:06

  Jeg vil så gerne vinde stagen til bloklys.

 51. Hanne w
  27. november 2013 / 18:15

  Er fast følger på bloglovin 😉
  Hvis jeg er heldig, må det gerne være til bloklys.. Det er virkelig nogle lækre stager!

 52. Stine BB
  27. november 2013 / 19:06

  Jeg er fast læser via bl – synes stagerne er fine og hvis jeg er den heldige vil den til bloklyset være lige i øjet. Stagen skal flytte ind på køkkenbordet – og gerne med et kalenderlys i hver december :0)
  Kh Stine bb

 53. Regitze
  27. november 2013 / 20:30

  Uh! Jeg tror, at jeg ønsker mig til stagelys. Den er virkelig fin og skal bo i min kolde studenterlejlighed i stueetagen på Frederiksberg, hvis jeg vinder 🙂

 54. Eva
  27. november 2013 / 20:55

  De er smuk og enkel, ønsker mig den til blokhus som skal bo på mit spisebord. Evajj.au@gmail.com

 55. Ida
  27. november 2013 / 21:31

  Er da naturligvis allerede fast læser 🙂
  Hvor er det bare en smuk stage – det må være den til bloklys jeg ønsker mig mest.

  Mvh idaaofa(a)hotmail.com

 56. Astrid
  27. november 2013 / 21:41

  Jeg er til bloklys og jeg er fast læser via bloglovin.
  Mvh Astrid
  Astridvind (a) hotmail.com

 57. Anette Dahl Povlsen
  27. november 2013 / 22:05

  Vil gerne have den til kertelys, den skal flytte ind i min stue og hygge der . Ja jeg er fast læser på bloggen 🙂
  briananette(a)gmail.com

 58. Tine
  28. november 2013 / 9:25

  Hold da op, de er fine. Den til bloklyset vil pynte rigtig fint på mit spisebord 🙂
  Jeg er fast læser via bloglovin.

  Venligst Tine
  Tineastrid(a)gmail.com

 59. Mette Bossen
  28. november 2013 / 10:29

  Hvis jeg skulle gå hen og vende sådan en skønhed, ville jeg foretrække den til kertelys – den ville være så fin på mit sofabord.
  Jeg er naturligvis fast læser af bloggen, hvor jeg i øvrigt ofte lader mig inspirere.
  Mvh. Mette Bossen
  Mkbossen(a)hotmail.com

 60. Christina Stoldt
  28. november 2013 / 10:47

  Uh ha, en til bloklys ville være en dejlig ting her hjem til.

  Jeg har været fast læser i et par måneder nu. 🙂

  Knus Christina
  christinabstoldt@gmail.com

 61. 28. november 2013 / 12:31

  Den vil jeg da gerne prøve lykken på 🙂 Og helst til bloklys som ville passe fint på køkkenbordet.
  Er selvfølgelig fast læser på din herlige blog 🙂

 62. 28. november 2013 / 19:40

  Jeg ønsker mig den stage til kertelys, den vil passe perfekt til mit teaktræ stuebord 🙂 Håber jeg er den heldige 🙂

 63. 28. november 2013 / 19:48

  Jeg prøver lykken!
  Bloklys vil passe perfekt ind i mit soveværelse, hvor jeg netop har lavet lidt om og mangler fine ting 🙂

 64. Kristina K
  28. november 2013 / 21:26

  Jeg følger nu din blog via bloglovin. Jeg ønsker mig stagen til bloklys til min stue.

 65. 29. november 2013 / 9:32

  Synes også helt klart at Holmsgaard har fat i noget her, jeg ønsker mig den til bloklys, og følger dig fast via bloglovin.

 66. 29. november 2013 / 11:45

  Jeg ville elske at vinde sådan en til bloklys. Den skulle stå i mit køkken, hvor den ville gøre sig rigtig fint!
  Jeg er btw. ganske fast læser af bloggen:-)
  Kh Trine (Trinestevn ( a ) yahoo . dk )

 67. Emillia Mølgaard
  29. november 2013 / 17:20

  Jeg ønsker mig til bloklys! Og den ville gerne flytte ind hos min far, eller på mit eget værelse.

  • Emillia Mølgaard
   29. november 2013 / 17:21

   Jeg ved ikke om det er fordi du ikke kan finde ud af at se vores e-mail, når vi skriver dem i formularen, men hvis du ikke kan det, så får du den lige her under:
   Natashanm1993@hotmail.com

 68. 29. november 2013 / 19:34

  kertellysestagen er lige mig! 🙂 Den skulle flytte ind i min nye lejlighed sammen med mig – jeg flytter nemlig allerede d 6/12!
  d.isbjoerg(a)gmail.com

 69. 30. november 2013 / 22:34

  Jeg vil give dig helt ret! Det er en smuk stage. Jeg har næsten svært ved at vælge, men det må være bloklys kammerstagen, som gerne må flytte ind hos mig.
  Normalt følger jeg dig kun på Instagram, men er netop lige begyndt også at følge via bloglovin 🙂
  Hav en dejlig december.

  Julehilsner fra Dianna

 70. 1. december 2013 / 0:47

  Hvor er de fine – jeg vil ønske mig stagen til bloklys, hvis jeg skulle være så heldig at vinde. Den vil komme til at flytte ind på landet i vores nye havehus (når det bliver færdigt) på vores gamle landejendom Vangelyst – hvor jeg bor med 3 børn, mand, hund, heste og høns… 🙂

  Jeg har næsten lige fundet din blog og følger den via bloglovin. Synes den er rigtig lækker og fyldt med inspiration.

  Jeg kan fanges på: nina(a)vangelyst.dk

 71. Jane
  1. december 2013 / 0:57

  Jeg vil da også bare super gerne vinde den smukke stage- den til bloklys! Jeg så den første gang på instagram- hvor du viste den,- og blev der selv helt forelsket:)
  🙂 fra Jane
  Jane.b.e@hotmail.com

 72. Astrid
  1. december 2013 / 4:58

  Lige hvad jeg mangler til kalenderlyset – bloklys
  ravnmannagmail.com

 73. Simone Jakobsen
  1. december 2013 / 11:17

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig sådan en til kertelys. Det ville passe fint ind til mit nyrenoveret soveværelse.

 74. Sarah
  1. december 2013 / 20:23

  Ej hvor er den fin – det havde jeg ikke lige set komme fra Holmegaard. Skønt!

 75. Katja Astrup
  1. december 2013 / 23:06

  Ønsker mig den fine lysestage til alm lys og syntes den Ville gøre sig fantastisk på badeværelset.
  Jep selvfølgelig er jeg fast læser :0)
  Kh. Katjaastrup a hotmail.com

 76. Katrine K
  2. december 2013 / 17:47

  Jeg vil gerne vinde den til bloklys – og jeg tror den skal flytte ind i stuen – eller måske i køkkenet 🙂

  jeg er fast læser via BL

  mvh
  Katrine
  aksgk(a)hotmail.com

 77. Sarah
  2. december 2013 / 17:48

  Jeg ønsker mig den til bloklys, hvor er den flot! den skal stå på mit skrivebord, så den kan pynte under min kedelige eksamenslæsning 🙂 Jeg er naturligvis fast læser, og følger på instagram 😉
  Mh. Sarah, Sarah_busk@msn.com

 78. Tanja K
  2. december 2013 / 19:11

  Ønsker mig en til kertelys.

 79. 2. december 2013 / 21:01

  Smuk, smuk stage den (til kertelys) måtte gerne pynte i mit soveværelse.
  Kh. Louise
  dollsdarlings (a) gmail.com

 80. Mai-Britt
  3. december 2013 / 18:07

  Fin stage! Jeg er fast læser af din blog og ønsker mig stagen til kertelys. Den skal flytte ind i et af vinduerne i vores stue.

  mai_brittm (a) hotmail.com

 81. Maria Funk
  4. december 2013 / 10:32

  Jeg ville elske sådan en som ekstra “julegave” til mig selv. Man fortjener vel alle lidt forkælelse her i julen. Jeg ønsker mig den til kertelys.
  Jeg er fast læser og instagram-følger og nyder at følge med i dit lækre pastelfarvede univers.

  mfunkj(a)hotmail.com

  God jul

 82. 4. december 2013 / 11:08

  jubiiiii håber det bliver mig 🙂 krydser fingere
  sender jer alle sammen et STORT VARMT SMIL 😀

  ★ღ Glædelig Jul ღ★

 83. Lene
  4. december 2013 / 11:20

  Hvor er de fine 🙂 Min favorit er den til bloklys.

 84. 4. december 2013 / 17:29

  Jeg er fast læser af din skønne blog 🙂
  Vil gerne vinde den til bloklys. Den skal pynte i stuen ♥

  charlottehansen83(a)hotmail.com

 85. Thilde
  4. december 2013 / 20:15

  Hvor er den flot! Ønsker mig den til bloklys. Følger selvfølgelig med via bloglovin.
  thildee(a)hotmail.com

 86. Thilde
  4. december 2013 / 20:16

  Hov og den sku pynte i stuen.

 87. Tinna Björnsdottir
  4. december 2013 / 22:33

  Jeg følger dig via bloglovin, følger dig også på instagram 🙂 Hvis jeg bliver den heldige vinder, ønsker jeg mig en til bloklys til min stue.
  t.bjornsd (a) gmail.com

 88. Manja Hansen
  5. december 2013 / 0:18

  Følger din blog via Bloglovin og har gjort det længe 🙂
  Hvis jeg skulle blive den heldige, ønsker jeg stagen til bloklys, som skal stå på mit spise-/skrive-bord.
  manjalindgrenhansen(a)hotmail.com

 89. Fie
  5. december 2013 / 0:34

  Jeg synes, den til kertelys, virker så flot og elegant. Den kan jeg bedst lide. Jeg er ny fast læser, men følger mest med på instagram.
  Julehilsen fra Fie
  fie_kornum@hotmail.com

 90. Trine
  5. december 2013 / 16:15

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så den til bloklys. Skal pynte fint til jul med kalenderlys i på mit spisebord og til hver dag i min vindueskarm.

  Og skøn blog du har jeg nyder at følge 😉

 91. 5. december 2013 / 16:16

  Er så pjattet med den stage, je ønsker den til bloklys.

 92. Simone
  5. december 2013 / 16:23

  Ville gerne vinde en stage til bloklys 😀 jeg er fast læser på bloggen og følger også med på instagram! Så skøn blog med dejlige billeder og inspiration.
  Email: simone_thelin(a)hotmail.com

 93. Maj-Britt
  5. december 2013 / 16:47

  Jeg er mest til bloklys, så sådan en skøn stage passer lige ind på mit spisebord, hvor lyset altid bliver tændt af et af mine børn, der elsker hyggen 🙂 Jeg er jævnligt inde på bloggen og læse, men følger dig mest på nstagram 🙂
  Godt gennemblæste decemberhilsner fra
  Maj-Britt
  majer71(a)yahoo.com

 94. Mia
  5. december 2013 / 16:47

  Stagen til bloklys vil jeg meget gerne eje. Vores lille nye familie på tre flytter ind i ny lejlighed, hvor den vil passe perfekt i vores stue

  Må indrømme jeg ikke er fast læser, men kigger forbi når jeg kan se på instagram, du har lagt nyt op

  Mvh Mia
  mia_s_damgaardAdskd.dk

 95. Linda
  5. december 2013 / 16:53

  Hej, jag är en trogen följare från Sverige! Jag heter Linda och bor i Ronneby, Blekinge. Jag har släkt i både Danmark och Italien, men Danmark är min absoluta favorit!
  Såg denna fina ljusstake och fick en chock! och tänkte tänk om man var rik och kunde ha råd till en sån fin ljusstake och som dessutom funkar året om!
  Jag hade jätte gärna vunnit vilken som helst av de två exemplen, men bloklys var nog min favorit.
  Kommer ju från Sverige så jag antar att jag säkert inte kommer att vinna, men jag kunde inte låta bli att försöka.
  Min mail är linda_bandini(a)hotmail.com
  Tack!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.