0
Uncategorized

No. 0750 – Er du til dansk design?

Om små to uger står jeg igen klar til at møde verden, når jeg sælger og viser frem af min produktion ved FINDERSKEEPERS julemarked. FINDERSKEEPERS løber af staben i København, Østerbrohuset, søndag d. 8. dec. ml. 11.00-18.00.

Tid er altid en faktor for mig, men hvis alt går vel medbringer jeg både kobber grafitti-puder med rosa farver og blå farver, grafittipuder med pastelfarver, tørklæder med neon grafisk præg, unika´er på papir i ramme og julepynten. Du kan se det hele her.

FINDERSKEEPERS afholdes denne gang i Østerbrohuset søndag d. 8. december fra 11.00-18.00 og jeg glæder mig virkelig meget. Jeg håber, at møde mange af mine læsere, fange feedback på mine produkter, få solgt en masse og møde “lidelses-fæller”. Det plejer at være en succes, så mon ikke det igen bliver netop det?

Find adresse og anden info på facebook, hvor du også kan hjælpe os ved at like sidens aktiviteter. Vi har brug for masser af besøg og derfor er jeres likes super værdifulde.

Der bliver ud over moi mange andre møglækre ting, som man snildt kan forelske (forkøbe) sig i, se bare…

WHATWEDO

What We Do

SOMEBODY ELSE

Somebody Else

TRÄ

TRÄE

PI BJØRGS CERAMICS

Pi Bjørg Ceramics

PAPPENHEIMER

Pappenheimer

TRINE STRUWE

Trine Struwe

NINA MELDGAARD STUDIO

Nina Meldgaard Studio

LÆRKELANGBALLE

Lærke Langballe

BY.BAK

by.bak interior & lifestyle

Der er, som I ser, store talenter at konkurrere med, men jeg er stolt over igen at få lov til at være en del af designerteamet på FINDERSKEEPERS.

English recap: In less than two weeks I will again attend the FINDERSKEEPERS market in Copenhagen. These are some of the talents joining me and I am so proud to be part of the event once again. For more information go to facebook

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Kaisa
  27. november 2013 kl 14:55

  Oh my god… so nice!! I wish I could be there. :/ I just can’t resist danish design.

 • Reply
  sidsephos
  27. november 2013 kl 16:16

  Det er spændende ting, der præsenteres her. Den stringente fornemmelse af nordisk og enkelt krydret med pawfarver forklædt som pastel.

 • Reply
  marie-louise posgaard larsen
  27. november 2013 kl 20:49

  Er der ikke en anden der har lavet en lignende delle-vase, end Lærke Langballe? En hvor dellerne ikke er trykket helt flade.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.