Udgivet i 2 kommentarer

No. 0751 – Kaffekursus og lækkerier

Når der skal hygges herhjemme, skal der en god kop kaffe til. Det lyder måske lidt mormor-agtigt, men vi er ret nørdede med vores kaffe, og jeg insisterer på en GOD smag. Vi fik et minikursus ud i espressobrygning og så skal der chokolade-lækkerier til.

Vi har rejst en del til Italien og i den forbindelse  også konstateret at en espressokande er fast inventar i ethvert italiensk boligareal… selv i en trailer på en campingplads. Jeg ELSKER en god kop kaffe, men alligevel har jeg aldrig fundet ud af at lave kaffe på den fikse lille sag (det er tilladt at le!).

I bryllupsgave fik vi en kande med tilhørende kursus (ment som en kærlig lille spøg) og nøj en hyggelig formiddag vi havde med det vennepar med god kaffe og lækkerier. Gæt en gang; det var mega nemt!

kaffekursusHotel Chokolat

Jeg har kogt karameller, hvilket jeg jo sådan set gør hvert eneste år, og i år er det blevet noget nær perfekte. Vi skal selv holde juleaften i år, hvilket vi glæder os til, men med det tidspres, vi arbejder under for tiden, ved jeg ærlig talt ikke, om jeg når en masse julebag og konfekt.

Mon ikke den kommende weekend byder på masser af julehygge og kaffe derude? Vi skal møde en kær gammel veninde og til juletræsfest.

English recap: We had company and were taught on how to make traditional italian espresso. What a joy! Also I made my traditional homemade caramels and wonder if I will find the time before christmas to bake christmas cookies or if I will end up buying some nice chocolate. I just discovered Hotel Chocolat with the nice packagings and find it quite cute, that you can hang your chocolate on the christmas tree. For more information on the goodies, go to their website.

2 tanker om “No. 0751 – Kaffekursus og lækkerier

  1. Mmmmm hvor lækkert med karamelller. Måske det skulle prøves:)

  2. Måtte vinke farvel til min kande efter der kom induktion i huset…- ønsker mig en der kan koge på indukt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.