Udgivet i 2 kommentarer

No. 0752 – Et kig i vores stue og en ny vinder

Det er weekend og denne står i hyggens tegn. Pigerne signalerer, at de har behov for nærhed for tiden, og derfor glæder vi os dels til at lave lidt julepynt, lege men allermest til bare at slappe af. Der bliver også plads til en juletræsfest på mit arbejde, hvor julemanden kommer med gaver og så skal de nye julesokker invies. Første kalenderpakke er fine glimmer sutsko fra petit by Sofie Schnoor.

Billederne er fra vores stue. Jeg synes det er længe siden I har kigget med i stuen og der er sket små forandringer. Vi er på udkig efter nyt sofabord, men kan slet ikke blive enige hverken med os selv eller hinanden, hvilket vi vil købe, så ind til videre tækkes vi med det gamle, som dog er blevet trukket ud i pladerne for at give en større bordplade.

Collagebilledet over sofaen lavede jeg en uge før brylluppet, da jeg deltog i en workshop hos Kristina Dam. Det har indtaget en særlig plads i mit hjerte og jeg håber snart at finde tiden til at hænge mit eget White #1 op ved siden af.

Stue1
Maleri selvgjort / Pude med grafitti fra by.bak / Pude fra Hay / pude fra Soft Gallery
Stilleben_01
Kubus1 i hvid / mamorplatter fra genbrug / Kaleidofad fra Hay / messingstagerne er arvede / metalfad i baggrunden fra genbrug
Stue2
Mobile fra Kasperkasper
stue3
Milk lampe fra &tradition / postkort fra Kristina Krogh Studio / Kaleidofad fra Hay / Agnes vase fra Normann Copenhagen / stage fra Kähler / Vase fra Finnsdottir / Lyngbyvase fra Porcelænsfabrikken / Little Trees i pudderfarve fra by.bak

Stue4

Mon ikke der er andre derude, som juler denne weekend, eller måske er det julefrokosterne, der begynder at sætte ind? Hvor end du er, ønskes du i hvert fald en god weekend.

Jeg har desuden set mig nødsaget til at trække en ny vinder af Rosendahls Grand Cru-sæt, da jeg ikke har hørt fra den først annoncerede, som ej heller har efterladt sin mailadresse. Øv, altså. Det lykkes mig først efter 4 forsøg at finde en vinder, som havde efterladt sig enten link eller kontaktinfo, så nu siger jeg hjerteligt tillykke til Helena med bloggen madebyme. Helena, du må meget gerne sende mig en mail med din adresse (by.bak(a)hotmail.com.

English recap: Just a glimps of my livingroom since it´s  been a while. Hope you´re enjoying the weekend and maybe you´re spending time with christmas preparations?

2 tanker om “No. 0752 – Et kig i vores stue og en ny vinder

  1. Ihhhh hvor dejlig, der er fluks sendt en mail afsted.
    Og forresten dejlige billeder af din stue, du bor nu så hyggeligt

  2. Lækre billeder fra jeres hjem :o)
    Tillykke til den heldige…
    Vi juler med en julemærkemarch søndag og har idag fået pyntet en lille smule op..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.